Ahojte Už dlho si trápim hlavu nad tým, na akú školu pôjdem. O rok si mám vybrať semináre a v hlave mám totálny hokej. Bojím sa, že si vyberiem totálne zle a budem to celý život ľutovať. Baví ma biológia, a učím sa 3 cudzie jazyky, kedže mi to ide rých
mozes byt v klude, seminare v tretiaku su neni zas tak dolezite a daju sa dobehnut ../pokial nejde o fyziku, biolu, chemiu tam je toho vela samozrejme/
....dolezitejsie budu tie co si vyberies v stvrtaku a s coho pojdes maturovat..
podla mna tu biolu si daj, popripade aj matiku.. ja som si to nedal.. teraz lutujem
ja som cely tretiak preflakala v inej krajine a v maturitnom rocniku som chodila na doucovanie z fyz, kedze z fyzije sme u nas maturovali dve, neotvoril sa seminar. Tym chcem povedat, ze nestresuj. No a aj ked som maturovala z fyz. som na masmedialke . Vsetko sa da ked sa chce
@Bib123 pokial viem na tento odbor sa robi iba test studijnych predpokladov, co je nieco na co sa realne naucit neda.. su tam nejake matematicko logicke veci, historicky prehlad, spolocensky prehlad a tusim nieco na citanie s porozumenim, uz si to velmi nepamatam ale mne to prislo celkom lahke
no to čo "nelúbiš" budeš musieť pravdepodobne aj tak študovať takže vyberaj s rozumom a vyberaj menšie zlo... ja som skončil s matikou, fyzikou, chémiou ale matika a chémia sa mi napodiv zapáčili a prešiel som cez ne... to je ďalšia vec či to vedia vyučovať ľudia čo majú svoje kvality a učiť vedia to že vieš jazyky je iba tvoje plus do odboru ale neber to podľa mňa ako úplný základ tvojho odboru je to dobré na stáže v zahraničí ... nájdi si nejakú špecializáciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
....dolezitejsie budu tie co si vyberies v stvrtaku a s coho pojdes maturovat..
podla mna tu biolu si daj, popripade aj matiku.. ja som si to nedal.. teraz lutujem