Potrebovala som poradiť ohľadom vysokej školy. Páči sa mi odbor biotechnológia ale neviem z čoho mám ísť maturovať. V škole si musíme vyberať semináre ale ja si ešte nie som istá aké predmety si mám dať.
Z piatich mozes nie. Cudzi jazyk + slovina je fixne a 3 si mozes vybrat.
Cize vyber si tie, z ktorych si najsilnejsia. Najlepsie je pozriet co vyzaduju skoly na ktore sa chces hlasit a aj studijny plan odboru, aby si sa vedela prisposobit. A podla toho si vyber.
ja by som ti poradila tak, ze daj si seminare, ktore ta bavia a na ktorych sa da dobre uliat lebo kazdemu je jedno, z coho si maturovala, akurat si usetrris trosku stresu
na prijimacky sa aj tak budes musiet ucit znovu a dost mozno aj ine veci, cize...
a na akú školu/do akého mesta chceš ísť? ja som na chemickej f. na VUT v Brne pod záštitou Ústavu potravinárskej chémie a biotechnológií, tak ak by ťa to lákalo takto technickejšie a nebojíš sa chémie, trochu matiky a v prváku aj fyziky, tak poď na obor Biotechnológie jednoznačne k nám!
tu hlavne nie je problém sa dostať (skôr sa udržať , ak máš dopohody priemer z profilových predmetov (všetko čo obsahovalo na strednej chémiu, matiku a fyziku), pričom maturita nezohráva pri podávaní prihlášok rolu, podstatné je ju len spraviť... ale z vlastných skúseností by som ti poradila maturu z chémie a matiky kvôli tým základom, ktoré by si mala mať zažité a príp. ešte dodatkovú z bioly alebo fyziky, podľa toho čo máš radšej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Cize vyber si tie, z ktorych si najsilnejsia. Najlepsie je pozriet co vyzaduju skoly na ktore sa chces hlasit a aj studijny plan odboru, aby si sa vedela prisposobit. A podla toho si vyber.
na prijimacky sa aj tak budes musiet ucit znovu a dost mozno aj ine veci, cize...
tu hlavne nie je problém sa dostať (skôr sa udržať , ak máš dopohody priemer z profilových predmetov (všetko čo obsahovalo na strednej chémiu, matiku a fyziku), pričom maturita nezohráva pri podávaní prihlášok rolu, podstatné je ju len spraviť... ale z vlastných skúseností by som ti poradila maturu z chémie a matiky kvôli tým základom, ktoré by si mala mať zažité a príp. ešte dodatkovú z bioly alebo fyziky, podľa toho čo máš radšej
Peknú fakultu máte... "Sme susedia". Oproti