Všade hovoria len o plynoch, že máme veľké zásoby, potom už len na 12 dní, potom že to pustili a zase to zastavili, že, že... A kde je pravda?
Budú plynové prázdniny alebo nie?
no ja som na TA3 zahliadol asi pred hodinou odkaz, ktory sa stale opakoval, bol len jeden.. nieco ze Rusky prezident blabla.. Ale uz to zmenili.. ze tlak je uz stabilizovany a ze spustaju Bohunice...
No u nas v skole sa hovorilo že budu ale nieje to iste ale co som sa docital na roznich strankach tak mame asi po prazdninach lebo ak cesi nam ho posielaju a uz aj rusi, lem k nam este nedorazil lebo to vraj ide 30km/h ci co
Rusi vyhlasili dohodu za neplatnu takze plyn stale neprudi, a denna dodavka plynu z ceskeho zasobniku na Slovensku staci na pokrytie 15% dennej spotreby slovenska...
nic nebude...to cele je asi len "priemerova" hra aby nam vsetkym dokazal ako sme usetrili ked sa obnovi dodavka plynu...a povie jak sme usetrili 40% plnyu za jeho vlady ...ci?
neviem prečo každá vážna téma dopadne takto, toto fakt nie je na smiech tu pomrzneme jak nejaké všivavé krysy, pre jeden spor ktorý sa ná ani netýka, tomu hovorím spravodlivosť, a rusko? ani neohne prstom, a žeby nam mali preplatiť škody? kde že....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
robia len bububu
» www.cas.sk/clanok/102200/p...
» www.aktuality.sk/spravy/domace/p...
AHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa
tak si to vymeňťe,nech nevykúria vašu školu,nech vykúria našu firmu
plynu je dosť,
Rusi pustia a bude pokoj