Co to znamena?? Teda na stranke euba pise, ze prijimacia skuska bude pozostavat z cudzieho jazyka a vseobecne studijnych predpokladov, ak by niekto vedel co to zahrna budem rad. Dakujem
na podobných prijímačkách som bola, len to boli SCIO (aspoň myslím, že je to podobné) ... v podstate tam máš všetko keď si dobre pamätám, najmä otázky pri ktorých musíš používať logické myslenie a výsledkom je percentil - teda koľko % študentov je na tom horšie ako ty s výsledkom. ten test má určiť, či si schopná/ý učiť sa, prijímať nové informácie a využívať tie vedomosti, ktoré už máš.
na stranke komenskeho najdes taky mensi vzorovy test, tam je to uz asi viac rokov takto, ale na EUBA iba tento rok, lebo este ked som to vlani pozerala tak mali prijimacky z matiky ekonomiky a z cudzieho jazyka.
Inac na ktoru fakultu sa chystas?
Ja by som chcela na FMV, 100 ludi tam beru, ze aku sancu mám to netusim, a ked to nevyjde tak SPU a tam je skoro taky isty odbor, a tam ako som citala je mozne dostat sa aj bez prijimaciek, tak dufam ze ked EUBA sa nepodari tak aspon to
myslím že sú podobné. či sa na ne pripraviť dá neviem, ja som sa nijak na to nepripravila a ani som ich neurobila, lebo som bola po opici. ale ani tak by som ich asi neurobila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Inac na ktoru fakultu sa chystas?