Všetci čo sedia v tej bielej budove vedla bratislavského hradu
Skurvení vyjebaní kokoti. Piče. Nech ich v noci prepadnú chlpatý malí elfovia a nech ich uznásilňujú k smrti. Chcú zakázať, aby sme jazdili v lese mimo vyznačených chodníkov......čo je toto zas za kokotinu?....to užkurva nemôžemani po lese chodiť, kam sa
stifut, oni ta chcú len ochrániť. Lebo čo keby ta náhodou stretne mimo chodníka taký pekný vypasený macko? A ty im to máš este za zlé este sa im podakuj
Bohužial som to vedel už dávno.....len dnes som sa dozvedel čo zase chcú urobiť, a neskonale ma to vytočilo ( asi pochopitelne vzhadom na inteligenciu slovníka čo som použil )
budem im ďakovať, za to že nebudem môcť o chvílku do lesa chodiť a hniť lenza compom a v hnilej Bratislave
Mozes poslat do pice profesora? no nemal by si ale mozes
... alebo radsej inak to vysvetlim.
Za volantom by sa nemal pouzivat alkohol ak ten vodic potom pouzije dopravny prostriedok (auto) ktore bude sam soverovat)
zakony su teda na to, aby sa mohli porusovat a potom aby sa mohli plnit kasi za vybrate peniaze o pokut. Ale to by najprv porusitela zakona museli chytit. Ja by som to mal tiez v pici. Ak by mi daco ropsravali tak by som im povedal nem tudom alebo, ze neviem citat a som jebnuty
Ja som nad tým trošku uvažovala napadlo ma, že je to trošku aj protiústavné (prinajmenšom pritiahnuté za vlasy. Štát chce zakázať svojim občanom voľný pohyb po jeho (štátnych) lesoch, ako aj zber plodov v jeho lesoch. A kto je štát? No my, bežní ľudia. Takže, chcú obmedziť naše práva na náš majetok...No mám ich tam,kde všetci...V PIČI
Rozprávate sa o niečom čo nafúkli novinári. Ten zákon je proti tým čo sa byciklujú MIMO vyznačené trasy, čiže na miestach kde rastú chránené rastliny a zvieratá, ktoré by ste mohli rušiť. Ten zákon je tak isto proti tým, čo jazdia po lese na motorkách a štvorkolkách a len tak mimochodom si myslíte že v každom lese budú fízli stáť a účovať? Nebudťe smiešny...
ale niektore cesticky sa nachadzaju aj mimo chodnikov, a o to tu ide. Samozrejme ze chytenie policajtami je riziko minimalne, skor ta moze chytit lesnik. Tu ale ide o princip sakra. O to ze sa snazia obmedzit moju slobodu volneho pohybpvania sa po lese. A ked si myslis ze je to len koli tomuze su tam chranene rastliny a zivocichy, tak tomu ja hovorim mierna naivita
Vtip je v tom aby si mohli papalasi nerusene zalovit v statnych lesoch a nikto ich neprichytil pripadne aby cyklisti nenarazili na urcite velmi potrebnu tazbu dreva ktora sa zabudla nahlasit... Proste vyjebanci
Izida, pekne si povedala, STE to tam znečistili....no, ja ti môžem garantovať že ja som nikdy nenechal odpad v nejakom lese len tak pohodený, nie som nejaký primitív....a Majlos máš pravdu,aj ja si myslím že je to tak....
tak teda? pokial som pochopila, tak je to tam znecistene a esistuje nariadenie co zakazuje chodit mimo vyznacenych tras. ak som to pochopila spravne tak mi to nariadenie pride celkom logicke, nemyslis? hovori ti nieco zakon akcie a reakcie? keby to tam bolo ok. neboj sa ani by nevedeli ze naky les existuje
No pravdepúodobne aj nebuide keď ten zákon pride do platnosti.....teraz zakazujú byciklistom chodiť mimo vyznačené trasy...už vidím ako každy byciklista čo tadiaľ prefrčí minimálne 40kou ( lebo takopu aj vačšou rýchlosťou sú niektorý blázni schopní ísť po lese ) a ešte k tomu budú zahadzovať odpadky. Jasné, v hrbolatom teréne v rýchlostzi a s jednou rukou na kormidlách. Logické.
Ale trusti čo idú pešo a žerú pri tom kraviny tam odpad uuuurčite nerobia, veď ako by mohli?
Nepleť sem znečisťovanie, viem že to ľudia robia ale úprimňe, chodím do karpát pomerne často a mimo vyznačené trasy som vázne len občas zahliadol smeti. To skôr trasy sú špinavé, pretože tadial asi chodí viac ludí.
A ano, myslím že nariadenie má logiku, keby nemalo tak by sa žiadnym nezaoberali, to ešteale neznamená že je to spraávne riešenie.
Kurva mňa nikto z našich lesov nevyženie ani keď som na koni,ani keď som pešo a ani keď som na bycikli....hlavne že traktory tam jazdiť možu že?
nesmie sa jazdit na bicykli alebo akekolvek pohyby mimo chodnika ? aj nech si spravia zakon aky chcu pochybujem ze ma uprostred lesa budu cobsi nahanat
Revolution, kto hovorí o poraste???...ve´d cestičky vedú aj mimo vyznačených trás...hej hej typek aj ja pochybujem, ale tu ide skôr o princíp ako o praktické využitie
ja som este ziadneho policajta nestretla v lese na bicykli a pochybujem za dakeho stretnem..sak kto by sa tam trepal... to je zakon aby sa nepovedalo z nic neschvaluju..takisto o povinnych nefajciarskych miestnostiach v krcmach a pod..som u nas este nevidela krcmu s miestnostou pre nefajciarov ..maximalne tak cedulku na stoliku "stol pre nefajciarov" (a este bola opreta o popolnik)...
Lala videt ze do politiky vidis asi tak ako ja do make-upu a tato veta tomu naznacuje (nehovorim ze tie ostatne nie): "to je zakon aby sa nepovedalo z nic neschvaluju"
Nemusi to byt len policajt co ta tam moze chytit, ale aj statna sprava lesov a podobne..
No o popolník opretá, todá logiku, veď to je najistejšie pre fajčiara, že to zbadá...počkaj, to je jasné že v pajzloch ti to nebudú rozdelovať, ale tu v blave má každá slušnejšia krčma alebo reštaurácia rozdelené miestnosti pre fajčiarov a nefajčiarov.
Aj tak tu skôr ide o princíp ako o praktické využitie zákona.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
budem im ďakovať, za to že nebudem môcť o chvílku do lesa chodiť a hniť lenza compom a v hnilej Bratislave
... alebo radsej inak to vysvetlim.
Za volantom by sa nemal pouzivat alkohol ak ten vodic potom pouzije dopravny prostriedok (auto) ktore bude sam soverovat)
zakony su teda na to, aby sa mohli porusovat a potom aby sa mohli plnit kasi za vybrate peniaze o pokut. Ale to by najprv porusitela zakona museli chytit. Ja by som to mal tiez v pici. Ak by mi daco ropsravali tak by som im povedal nem tudom alebo, ze neviem citat a som jebnuty
Lesi mozno su statne ale mozu mat aj vlastnika a ak ty vlastnici si to nepraju tak .....
Moj starky je vlastnikom jednej hory ale nie v BA
Ale trusti čo idú pešo a žerú pri tom kraviny tam odpad uuuurčite nerobia, veď ako by mohli?
Nepleť sem znečisťovanie, viem že to ľudia robia ale úprimňe, chodím do karpát pomerne často a mimo vyznačené trasy som vázne len občas zahliadol smeti. To skôr trasy sú špinavé, pretože tadial asi chodí viac ludí.
A ano, myslím že nariadenie má logiku, keby nemalo tak by sa žiadnym nezaoberali, to ešteale neznamená že je to spraávne riešenie.
Kurva mňa nikto z našich lesov nevyženie ani keď som na koni,ani keď som pešo a ani keď som na bycikli....hlavne že traktory tam jazdiť možu že?
Revolution: no ja som chodieval ( teraz nechodím už lebo mám zničený prehadzovač ) aj mimo trs a bolito normálne cestičky...
Nemusi to byt len policajt co ta tam moze chytit, ale aj statna sprava lesov a podobne..
Aj tak tu skôr ide o princíp ako o praktické využitie zákona.