- Môžem mu to vytknúť, ak chcem na to upozorniť, ale prečo preboha v tej poslednej téme s "W piercengom" sa venujú tej problematike len 4 komenty z 13?
- ...vžime sa do tých ľudí, či naozaj chcú počuť, že sa nám nepáči, že píšu s "W", alebo či riešia nejaký problém, alebo sa chcú niečo dozvedieť.
vies ide o to ,ze na mysi je take talcitko s scroll, niekedy staci popozerat starsie diskusie a k vysvetleniu svojho problemu sa prepracujes aj sam...
Je pravda,ze by ludia na temu ktora je duplicitne nemuseli reagovat a donutili autora aby sa posnazil najst riesenie inak,ale potrebujete byt nejako usmerneny a naucit sa ako to tu chodi...
@4 tu nejde o to, ci to ludom vadi, ale ako vyjadruju svoj nesuhlas... a mna nenahnevala iba kokretna diskusia, to nie, ale ludia sa tak spravaju vo vsetkych diskusiach, ludia su tu taki...
hmmm moj nazor je taky, ze nikdy .. ani jediny x sa na fore neriesi len ta jedina tema...
samozrejme fora su zakladane casto len kvoli tomu, ze sa uzivatel nudi, toto nieje server na ktorom by sa mali riesit len dvolezite problemy a pod.
ale cloveka nasere ked niekto nevie ani len pisat ...
a rozobera temy, ktore sa uz objavili asi 2x pred tou jeho (vid piercingy)
ja som W namiesto V pisala 1. mesiac co som dostala pocitac... vzdy mi dlho trvalo najst V ... tak ked som sa ponahlala pisala som W .. ok to berem,
ale ozaj ma dokaze vytocit, ked je nieco napsiane so Q, SH a podobnymi neprelustitelnymi pismami dnesnej generacie.. -.- ze to treba povedat nahlas a hladat najpodobnejsie slovo k tomu napisanemu, ktore sa hodi do vyznamu ...
mne to tiež strašne vadi...ale sak z toho vyrastu...nerieeeeš víš,že maš srdce v prdelii ...ale nie....no fakt,niektori su zliii,ini sympaticki...ale co s tym narobiš....
@8 a ty si zasa dobrym prikladom toho, ako to na tomto fore chodi...
od jednej diskusii k druhej a pisat tam veci, ktorymi by clovek mohol podlomit nazor toho druheho.
Nepovedal som, ze som nevinny, najlepsi, najhumannejsi... sam som si priznal, ze aj ja niekedy taky som, ale ze si budem na to davat pozor.
Chape vobec niekto zmysel tejto diskusie? Poukazujem na to, ze by sa tu mali RIESIT problemy, a nie ich vyvolavat... nie urazat druhych, robit si z nich srandu...
este sa vratim k @8 a o tomto som presne hovoril. ze ludia sa tu nejdu venovat problemu, ktory niekto nastoli, ale chytaju sa slovicok a kritizuju temu, zakladatela.
A aj keby som nebol ten najnevinnejsi, najlepsi, najhumannejsi... cim som potom
vinny, zly a nehumanny? tym, ze vyjadrim svoj nazor? hm?
@15 : ...cim som potom vinny, zly a nehumanny? tym, ze vyjadrim svoj nazor? hm?
ale tak kamarat... Teraz tu zas vsetci na nas, tych co obcas vyjadrme svoj nazor (mozno aj urazlivy a ironicky) vravia, ze z toho vyrastieme a podobne... Ale kazdi co sme tu vyjadrujeme svoj nazor, tak cim sme potom my vinni, zli, nehumanni, nech je nas nazor hocijaky? Proste, tentokrat si to zabil
inac som prisiel na to ze rovnake fora sa tu zakladaju aj pre to, lebo za jeden den tu pribudne ohromne mnozstvo for a uzivatelia ktory sa do kazdeho nezapoja nemaju prehlad...tak v domneni ze tu take este nie je ho zapoja...a ti zavislaci (vid ja ho hned spindaju ze takychto for tu uz bolo za celu prdel
@15. oukej ja ťa chápem ale keby ti niekto písal že si vyjebané decko a narážal by na niečo ohľadom teba a hlboko by sa ťa dotkol, nenapísal by si mu aspoň že je debil? (keďže ako som pochopil slová ako kokot by ťa nenapadli ) btw nič v zlom, len sa pýtam
@15 hovoril som na seba, cim som nehumanny a vinny... pretoze som presvedceny o pravdivosti svojho tvrdenia.. kdezto som nespokojny s tym, co pisu ini, ktori nerespektuju druhych etc.. o ktorych by sme sa tu mali bavit (a nie o mne )...
nakolko si mi nijako nepotvrdil a nedokazal moju vinu a nehumanitu, takze som sa nicim neprevinil a som nevinny! ...
na druhej strane som vsetkym uz vinu tych, ci nerespektuju ukazal...
takze vyjadril som svoj nazor, a nicim som sa neprevinil, avsak "oni" sice svoj nazor vyjadrili, ale nie takym sposobom, aky by bol prave najlepsi a najvhodnejsi...
uz chapes?
nemusis ma chytat za slovicka a vytahovat jedno spojenie z polstranoveho monologu... keby si mi vyvratil cely, to uz je ine
murčadlo...ty nemôžeš prijať fakt, že fórum vždy bol plný rôznych ľudí, a teda rôznych reakcií a príspevkov, že si ty sem pribudol, tak to nezmeníš a nemôžeš vyžadovať od druhých, aby sa správali ako chceš ty a ako sa správaš ty, mimochodom vieš ako pôsobíš na ľudí? ako človek, ktorý si je istý, že robí správne... preto by som z tohto pôsobenia ubrala...odporúčam... moje posledné slová sú prekladom toho, čo ti napísala mamradamilkyway
Hm je pravda že skôr sa tu rieši spôsobilosť ludi zakladať fora ako snažiť sa vyriešiť problem ale ani sa nečudujem
Lebo lenivosť alebo arogantnosť niektorých užívateľov (zakladatelov for) ma priam IRITUJE! nedokážu si nájsť predchádzajúcu tému ktorá tu bola možno pred pár dňami alebo napíšu niečo totálne zle a nepochopitelne alebo ked nahodou niekto sa opýta "čo si myslíte o... " a niekto náhodou má opačný názor ako daný autor otázky tak hned ho častuje menami ako kkt, debil, dement či postih.
@19 Noooo, minimalne ze je debil by som mu urcite odpisal, ale tak az takuto negativnu skusenost (zatial) nemam. No a myslim, ze by sa ma urcite nedotkol, nastval by ma na 5minut, za ktorych by som mu stihol odpisat a stihol by som sa odhlasit z Birdzu
@20 No ale aj ukazanim, ze si si v jednej vete protirecil, by zneistilo porotu
Ale myslim, ze si ma aj tak spravne nepochopil. Mozno som ta chytil za slovicka, ale sam si kladies basnicku otazku: "cim som potom vinny, zly a nehumanny? tym, ze vyjadrim svoj nazor? hm?"... A ja ju poupravim... Tym ze vyjadrujeme svoj nazor sme aj mi vinni, zli a nehumanni? (napisal som to iste, ale tentokrat ziadam argumenty, preco moja uprava nemoze byt taka ako zneje
Predsa len nas tu poucujes akoby sme boli na tvojej prednaske
čital som takmer všetky komenty...ale polku som zabudol lebo všetky hovorili uplne o tom istom....
ja si myslim diskusie su AJ na riesienie problemov, ale nic nieje zle na tom ze ak niekto nesuhlasi s autorom diskusie ze mu to povie... a teraz ja osobne (lebo som bol spomenuty v prvom prispevku) som ti napisal ze je to blbe forum, ale vies je lahke povedta niekomu ze je chuj a koniec = urazit ho niejakym trapnym vulgarizmom..ale urazit ho resp. povedat svoj opacny nazor pádnou argumentaciou tak to uz nevie kazdy.
a ja som ti v klude povedal/napisal ako mi to forum vyznelo..moj nazor a ked sa ti nepaci tak vies co ide dalej za tym...aj by som to tu napisal ale nasej miluckej dušicke by sa to tak nepačilo ze by zase zalozilo dalsie forum kde by som "hral" hlavnu ulohu...
ale hej...mas uplnu pravdu. myslim ze by sa vsetci ti co vzdy komentuju len gramaticke chyby a divne pismo mohli naucit trocha TOLERANCII. proste sa vediet nad to povzniest a nemlet si vzdy to svoje. Lebo je chore ked sa zalozi anketa a asi 9 z 10 prispevkov su bud nadavky na to ze jak ten ci ta pise alebo nadavky ze ci je uplne blby/a ked si tu podobnu diskusiu nevie najst vo vyhladavani. Taki ludia vazne nemaju dolezitejsie starosti ako chuda dieta nazvat retardovanym len preto ze pise w namiesto v? spamatajte sa
@31 ale čo si čakal? že ti tu teraz dajú všetci za pravdu? ked to robia v ostatných diskusiach prečo by to nerobili v tvojej? do diskusie ide väčšinou človek so svojím názorom ak ho nemá pridá sa zväčša k väčšine a si si myslel že teraz všetci povedia ok budem tolerantný a budem prispievať serioznymi prispevkami do očividne na kkt diskusie?
A vobec, nechapem co riesis problem, ktory ani vlastne neexistuje..Neber ten virtualny svet tak vazne...a trochu uber na arogancii, obcas posobis povysenecky tym ako sa snazis vsetkych poucovat....:p
hahaha @murcatko sa rozplakal A co ako teraz? Chces zmenit svet? Birdz? Tvoju empatickost si setri, ked budes starsi a kazdy ta ojebe, podrazi a atd. Teraz mas pekne predstavy a nezi uz tym internetom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
- Môžem mu to vytknúť, ak chcem na to upozorniť, ale prečo preboha v tej poslednej téme s "W piercengom" sa venujú tej problematike len 4 komenty z 13?
- ...vžime sa do tých ľudí, či naozaj chcú počuť, že sa nám nepáči, že píšu s "W", alebo či riešia nejaký problém, alebo sa chcú niečo dozvedieť.
Je pravda,ze by ludia na temu ktora je duplicitne nemuseli reagovat a donutili autora aby sa posnazil najst riesenie inak,ale potrebujete byt nejako usmerneny a naucit sa ako to tu chodi...
@3 namyslenost sa meria tym, ze niekomu hodis na oci, nech sa nauci kde pisat v a w?
samozrejme fora su zakladane casto len kvoli tomu, ze sa uzivatel nudi, toto nieje server na ktorom by sa mali riesit len dvolezite problemy a pod.
ale cloveka nasere ked niekto nevie ani len pisat ...
a rozobera temy, ktore sa uz objavili asi 2x pred tou jeho (vid piercingy)
ja som W namiesto V pisala 1. mesiac co som dostala pocitac... vzdy mi dlho trvalo najst V ... tak ked som sa ponahlala pisala som W .. ok to berem,
ale ozaj ma dokaze vytocit, ked je nieco napsiane so Q, SH a podobnymi neprelustitelnymi pismami dnesnej generacie.. -.- ze to treba povedat nahlas a hladat najpodobnejsie slovo k tomu napisanemu, ktore sa hodi do vyznamu ...
->snad moj koment nikto nepochopi zle...
áno, občas tu na niekoho nadávam a hádam sa. osobne sa hádam len u otázok neznášanlivosti...(či už rasy, homosexualita a tak...)
ináč ma tu ľudia netrápia. keď sú nechutne ironickí na iných (ktorí si to často ani nezaslúžia), nech si tie svoje poznámky strčia za klobúk
od jednej diskusii k druhej a pisat tam veci, ktorymi by clovek mohol podlomit nazor toho druheho.
Nepovedal som, ze som nevinny, najlepsi, najhumannejsi... sam som si priznal, ze aj ja niekedy taky som, ale ze si budem na to davat pozor.
Chape vobec niekto zmysel tejto diskusie? Poukazujem na to, ze by sa tu mali RIESIT problemy, a nie ich vyvolavat... nie urazat druhych, robit si z nich srandu...
este sa vratim k @8 a o tomto som presne hovoril. ze ludia sa tu nejdu venovat problemu, ktory niekto nastoli, ale chytaju sa slovicok a kritizuju temu, zakladatela.
A aj keby som nebol ten najnevinnejsi, najlepsi, najhumannejsi... cim som potom
vinny, zly a nehumanny? tym, ze vyjadrim svoj nazor? hm?
čo ja som založil fórum asi 2 dni dozadu...tak až takú negatívnu skúsenosť nemám....
ale to sa ozaj treba zamyslieť nad tým, čo sa v tom fóre..v tej diskusii alebo tou anketou snažím zistiť...
a je to začarovaný kruh...
nevyriešiš týmto nič...
ale tak kamarat... Teraz tu zas vsetci na nas, tych co obcas vyjadrme svoj nazor (mozno aj urazlivy a ironicky) vravia, ze z toho vyrastieme a podobne... Ale kazdi co sme tu vyjadrujeme svoj nazor, tak cim sme potom my vinni, zli, nehumanni, nech je nas nazor hocijaky? Proste, tentokrat si to zabil
nakolko si mi nijako nepotvrdil a nedokazal moju vinu a nehumanitu, takze som sa nicim neprevinil a som nevinny! ...
na druhej strane som vsetkym uz vinu tych, ci nerespektuju ukazal...
takze vyjadril som svoj nazor, a nicim som sa neprevinil, avsak "oni" sice svoj nazor vyjadrili, ale nie takym sposobom, aky by bol prave najlepsi a najvhodnejsi...
uz chapes?
nemusis ma chytat za slovicka a vytahovat jedno spojenie z polstranoveho monologu... keby si mi vyvratil cely, to uz je ine
vacsinou sa stava, ze sa chyti nejakeho mojho slovicka z monologu, ale ja pokracujem dalsimi slovickami klasika
lepsie nez citat dalsiu sprsku nadavok, ktora by nasledovala potom
Lebo lenivosť alebo arogantnosť niektorých užívateľov (zakladatelov for) ma priam IRITUJE! nedokážu si nájsť predchádzajúcu tému ktorá tu bola možno pred pár dňami alebo napíšu niečo totálne zle a nepochopitelne alebo ked nahodou niekto sa opýta "čo si myslíte o... " a niekto náhodou má opačný názor ako daný autor otázky tak hned ho častuje menami ako kkt, debil, dement či postih.
Ale myslim, ze si ma aj tak spravne nepochopil. Mozno som ta chytil za slovicka, ale sam si kladies basnicku otazku: "cim som potom vinny, zly a nehumanny? tym, ze vyjadrim svoj nazor? hm?"... A ja ju poupravim... Tym ze vyjadrujeme svoj nazor sme aj mi vinni, zli a nehumanni? (napisal som to iste, ale tentokrat ziadam argumenty, preco moja uprava nemoze byt taka ako zneje
Predsa len nas tu poucujes akoby sme boli na tvojej prednaske
ja si myslim diskusie su AJ na riesienie problemov, ale nic nieje zle na tom ze ak niekto nesuhlasi s autorom diskusie ze mu to povie... a teraz ja osobne (lebo som bol spomenuty v prvom prispevku) som ti napisal ze je to blbe forum, ale vies je lahke povedta niekomu ze je chuj a koniec = urazit ho niejakym trapnym vulgarizmom..ale urazit ho resp. povedat svoj opacny nazor pádnou argumentaciou tak to uz nevie kazdy.
a ja som ti v klude povedal/napisal ako mi to forum vyznelo..moj nazor a ked sa ti nepaci tak vies co ide dalej za tym...aj by som to tu napisal ale nasej miluckej dušicke by sa to tak nepačilo ze by zase zalozilo dalsie forum kde by som "hral" hlavnu ulohu...
Mali sme tu riesit, ze niektori na tomto fore su netolerantni, a niekedy by mohli aj trochu respektovat ostatnych
no ono sa to tu zvrhlo ako vzdy a nic sa nevyriesilo ako vzdy tak to koncim
vsetkym, ktori so mnou suhlasia dakujem za prejavene sympatie a vsetkym co so mnou nesuhlasia PEAAACEEEE
kazdy ma svoj nazor, len by sme mohli byt k sebe jemnejsi a milsi
A vobec, nechapem co riesis problem, ktory ani vlastne neexistuje..Neber ten virtualny svet tak vazne...a trochu uber na arogancii, obcas posobis povysenecky tym ako sa snazis vsetkych poucovat....:p
A tak to má byť a hotovo
Ja nemať také komentáre tak hôavu a nervy strácam v jednom kuse ...
@murcatko to už fakt kde by sme boli, keby sa človek nemal na druhom zabaviť?