Ako hľadám obrázky napr. mačiatok, často sú tam aj s belochmi čo ich držia. Alebo držia iné zvieratká, zajačikov, šteniatka.. Černocha som tak ešte nevidela a vy? Videli ste už černocha s nejakým zvieratkom, ak to nebol akurát bojový pes?
@matus123 toto nie je rasizmus, na černochov nenadávam, len hovorím, že somm ich ešte nevidela so žiadnym zvieratkom O.o nauč sa čítať a písať, prosím ťa.
@ta jezis sak si ty intelignetna ... rasizmus je to , ze same fotky su len z bielimy ludmi .. nie toto forum .. ty sa nauc citat a nezatahuj sem gramatiku , to je jediny sposob ako sa dokazes obranit ?!
@matus123 to nie je rasizmus, nikto černochom nezakazuje aby sa fotili so zvieratkami ak by chceli. Za to, že oni to dobrovoľne nerobia, je to teraz rasizmus hej? O.o Ja čítať viem, lebo ty si v tvojom komente navyjadril na ktorú vec ten rasizmus myslíš - ani nevieš čo to vôbec je ako vidím, a mňa sa pýtaš či to viem..
@19 tak co tam zatahujes stare veci ? ja sa ta na nieco pytam a ty uz nemas co povedat a tak si spomenies na to ako som minule urobil chybu a hej hop to sem napises aby si vyzerala ze si super ...
@ta vies ti co fotia ludi si zavolaju modelov , takze ziaden cernoch sa nemoze len tak z pasie odfotit bez toho aby to od neho niekdo chcel ..
cize chlapik co robi fotky , si zavola nejakeho modela alebo modelku a je na nom ci to bude cernoch alebo beloch ... a preto ze si tolko malo ludi vola cernochov , za to asi bude moct rasizmus .. toto som sa ti snazil povedat ...
@sasi2680 nad tým sa nepozastavuj, väčšina ľudí delí psy na: "nebezpečné bojové", "menej nebezpečné veľké", "stredné" a "neškodné gaučové čo netreba cvičiť" (ach)
@matus123 lebo na nejakom deviantarte nie je kopa belochov čo sa fotí s webkamerou s ich zvieratkom ........ -.- si myslíš že každý človek čo má fotky je model ktorého fotí nejký fotograf nie? O.o ach zbohom toto..
@ta krista ty si inteligentna jak opica kurva teraz si ma fakt nasrala ....
vysvetlim ti to jak blondine lebo inak to asi nepojde, ze ?
profesionalne fotky do casopisov alebo na nejaku vystavu so fotene fotografom co si povie ako to chce , cize ci chce belocha alebo cernocha , chapes ? prosim povedz ze tomu rozumies lebo ma jebne ......
kazdy sa doma moze odfotit jak chce ale profesionalne fotky su fotene f-o-t-o-g-r-a-f-m-i .. prosiim , povedz ze tomu rozumies prosim ...
@ta ale , no dobre , nebudem sa vulgarne vyjadrovat lebo je to trpane , takze , sak kazdy sa moze fotit jak chce , ale myslel som ze je rec o profesionalnych fotkach tak vies co ? vies preco sa teda ti cernosi menej sami fotia ? lebo su mudry , nepotrebuju sa pretrcat jak debili na internete .... a daj mi pokoj lebo toto cele ma rozplakalo a rozosmialo , nieco medzi tym ..... a je na kazdom ako sa bude sam fotit , ale ked bola rec o fotkach na ktorych su ludia so zviaratkami , tak som myslel ze sa jedna o profesionalne fotky ,pretoze som videl dost profesionalnych fotiek zo zvieratkami ... tak , teraz sme si to vyjasnili , dufam ze si to pochopila , medzi casom som cosi zistil takze ti to neberiem za zle ...
@mm47 musim ti s lutostou v srdci oznamit, ze tvoja umorna snaha o pozornost len dava najavo, ako skromne ta zivia v zoologickej zahrade ale to nebudeme vykladat chudacikom ako si ty, este sa zacnes zasa trieskat o klietku a nedostanes bananik ani na veceru
Niekto by už fakt mohol zabanovať @semhamforas -a, keby to tu prirodzene fungovalo tak, ako má, @mm47 by som vymazal len pre vlastné potešenie, ale istotne aj pre potešenie druhých síce A vôbec, keď sa tu nemažú holé kokoty vo fotoalbume, pochybujem, že si toto tak skoro @tomas všimne
@mm47 Názor, ktorý je evidentne rasistický a tým pádom porušuje pravidlá tohto, a v konečnom dôsledku každého tolerantného internetového portálu.
Ani ten kokot, čo si pridal, nie je proti pravidlám? Ale veď vravím, že teba by som vymazal už len z toho dôvodu, že by som si to náramne užil, a keď už tak, nejaký dôvod by som si istotne našiel, neboj
No ubezpečujem ťa, že mne podobný chuj to nie je, to by tu vyzeralo inak. A nadávaj si, šak ty máš potom asi pocit, že máš vtedy diskusiu pod kontrolou, keď sa nemáš čoho chytiť, však?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
@ta
neviem či práve černoch, ale nejaký moslim bude naisto onedlho držať možno aj tvojho psíka
myslel som to inak ale dobre ....
Ja som v siedmich aspoň lepšie písala ako ty teraz v trinástich.
cize chlapik co robi fotky , si zavola nejakeho modela alebo modelku a je na nom ci to bude cernoch alebo beloch ... a preto ze si tolko malo ludi vola cernochov , za to asi bude moct rasizmus .. toto som sa ti snazil povedat ...
a prepac za tu moju gramatiku .. nezblazni sa ...
vysvetlim ti to jak blondine lebo inak to asi nepojde, ze ?
profesionalne fotky do casopisov alebo na nejaku vystavu so fotene fotografom co si povie ako to chce , cize ci chce belocha alebo cernocha , chapes ? prosim povedz ze tomu rozumies lebo ma jebne ......
kazdy sa doma moze odfotit jak chce ale profesionalne fotky su fotene f-o-t-o-g-r-a-f-m-i .. prosiim , povedz ze tomu rozumies prosim ...
a pozri čo ti poviem ja:
ČASOPISY NIE SÚ JEDINÉ VECI KDE SA DAJÚ NÁJSŤ FOTKY
PEACE AND LOVE ....
upečiete mi?
ale hej, je ich nejak podozrivo málo
btw, lol
@semhamforas osobna skusenost?
Zabanujte niekto tohoto...tvora, alebo mi dajte virtualnu lopatu of death.
@37 krásna fotka
@39 jebnutý debilko, vidno že má v bukvici nasrané
@semhamforas nema rad ciganov a ma isty odpor aj k cernochom ale hlavne pristahovalcom
@louis je rasista ako sa patri
@majo16 sympatizuje s istou skupinou , dufam ze len kvoli ciganom a nie cernochom
@hajzelbaba - je zrejme shemale a neprestala nadomnou honit.
Pozdravujem
Nech mas pekny obrazok furt pred ocami
Aj tak to za nic nestoji , tipujem ze ani priklad toho mojho akoze humoru neuvedies ziadny ked si odmyslime toho cernocha co ale nemalo byt vtipne.
Jebal ta pes.
tomas si nema co vsimnut totiz nic proti pravidlam nerobim ani ja ani on ty predkozka.
jasne ze tento portal upada ked admin je na 100% nejaky tebe podobny chuj.
Inak neber to osobne
Ani ten kokot, čo si pridal, nie je proti pravidlám? Ale veď vravím, že teba by som vymazal už len z toho dôvodu, že by som si to náramne užil, a keď už tak, nejaký dôvod by som si istotne našiel, neboj
No ubezpečujem ťa, že mne podobný chuj to nie je, to by tu vyzeralo inak. A nadávaj si, šak ty máš potom asi pocit, že máš vtedy diskusiu pod kontrolou, keď sa nemáš čoho chytiť, však?