Vsimli ste si to vymyvanie mozgov medialnou pakulturov?
V našom prostredí je pravdou, na ktorej záleží, mediálna pravda. Aká je to pravda? Ak o nejakej udalosti tlač, rozhlas a TV vyhlásia, že je to pravda, bude stanovené, že je to PRAVDA.Ignacio Ramonet, Tyrania médiíZ májového prieskumu Galllupovho ústavu vy
podla mna je to tiez pravda ale mam pocit ze tu z tebou vela ludi suhlasit nebude napriklad romovia - ja som o tom napríklad este nepocula zeby nejaky biely alebo ne-róm aby ste si nemysleli ze som rasista, dostal potom co si sam rozbural dom a prisiel o strechu nad hlavou, novy a to uplne zadarmo.Mam pocit ze to my sme utláčaní....mozno sa boja a nechcu aby sa zopakovalo to co tu bolo ked bol pri moci Hitler( to sa uz aj tak nestane lebo on bol jedinecny psychopat a vymyvac mozgov ) ale za to sa im netreba pchat do zadku (s prepacenim).
@vanellus To je tam asi preto ze zidia kontroluju media a ovladaju usa...Napr. najsledovanejsie televizie ako su markiza,nova...atd. patria predsedovi svetoveho zidovskeho kongresu...
@opinko Nesuhlasim. Dovolím si tvrdiť, že keby bol na ich mieste ktokoľvek iný (s výnimkou budhistov a pod.), choval by sa rovnako.
Ľudstvo smeruje k vojne stále s výnimkou obdobia vojny, ked túži len po miery. Myslíš, že by si sa ty sám na ich mieste choval lepšie? (to je vlastne zbytočná otázka, lebo na tom mieste nie si, takže môžeš iba hádať).
Keby neexistovali ľudia ako ty, ktorí sú väčšinoví a majú potreby menšiny dehonestovať, naozaj by nebolo potrebné menšiny chrániť, takže ti gratulujem, sám si spôsobuješ svoj problém, môžeš si ho vyriešiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
vsetkemu su na vine iluminati!
Ako si mám vysvetlovať to N(J)ew York????!
Moja otázka je jednoduchá, ak aj židia ovládajú USA (a media celkovo) je to zle? Je to na škodu ľudstvu?
Media vykresluju dobyvacne vojny v ktorych umieraju ludia(je jedno akeho povodu) v dobrom obraze ze su to potrebne vojny...
Dalej ucia ludi prostrednictvom zvratenych filmou a relacii typu Adela shou k osvojeniu si nemravnosti.........
Ľudstvo smeruje k vojne stále s výnimkou obdobia vojny, ked túži len po miery. Myslíš, že by si sa ty sám na ich mieste choval lepšie? (to je vlastne zbytočná otázka, lebo na tom mieste nie si, takže môžeš iba hádať).
To nieje pravda ze kazdy by sa tak spraval a ani ich to nijako neospravedlnuje!
Dopekla...teraz to musím predýchať...
a uplny suhlas s @tunidlo