Hľadá sa niekto kto ide alebo už bol na talentovkách na herectvo na VSMU v Bratislave a poprípade niekto kto chodí na túto školu chcel by som sa informovať mám vážny záujem už od detstva tam chcem ísť a budujem si svoj sen. DAKUJEM.
chodím tožito zatial na súkromnú umeleckú školy v žiline odbor propagačná grafika a ďalej pevne verím že to budem VŠMU teda musi aa čo sa týka toho tak na náročné veci som na tejto škole už zvyknutý
a herci nepotrebujú reklamovať samy seba ? nevidím nič výnimočné kolkí herci majú len gymnázium mám pocit že na herectvo je lepšie mať umeleckú školu ako gymnázium je tak ?
mne povedal spolužiak, že sa tam aj tak prednostne dostávajú deti hercov a tie deti, čo už teraz hrávajú v seriáloch a pod., a potom to jedno miesto, čo zostane pre obyčajného človeka, tak ten musí byť extra talent, keď práve jeho spomedzi všetkých vyberú
Na 4-5x sa tam dá dostať, vyskúšaj.
Ja som to vzdala, stačilo raz. Na prijímačkách nás bolo 300, polovicu brali z BA, museli vziať aj nejakých maďarov - skrátka menšinu (aj romov a tak) po prvom kole sa to vyriedilo a z 300 ludi ostalo asi 90.
Z celkoveho toho poctu malo mega talent asi 100 ludi.
Ja som to vzdala, lebo aj robotu po tej skole si najst nie je samozrejmost. Ak nemas 4 roboty+dabing, tak mozes ist do tesca za pas. Tak som si povedala, ze radsej usetrim 50€ za prijimacky.
Tak tolko
Ďakujem za názory no negativizmus a pesimizmus ma neopustí stále si idem svoje a stále je to môj sen už od malička tak prečo to neskúsiť ? o tom uplatnení absolútne neuvažujem už počas príjmačiek zistia či ten talent máš a čo sa týka štúdia čo som čítal tak perfektné už počas školy sa hrá v divadlách.. spievať viem na spev začínam chodiť čoskoro zatial nieje čas.. čo sa týka tanca tak to na príjmačkách nebude bude len pohybová eduta ktorá nieje až tak príliš náročná a o literárnych prednesoch viem vyhral som celoslovenské kolo v hviezdoslavovom kubíne.. nejde o to ako to vieš zahrať .. a nejde dokonca ani o to či vieš spievať a ani hrať na nástroj ide o to ako to vieš precítiť ako vnímaš život a či si dostatočne sebavedomý a pripravený na vysokú školu .. momentálne som na druhom ročníku strednej školy a už teraz si verím že to dokážem veď predsa kolko hercov nevie ani tancovať a spievať už tobôž nie ale vedia prirodzene a spontánne hrať a to je ich plus jeden z mojich splnitelných snov a stále verím že sa mi splní .. vnímajte život a vnímajte postavu tak ako keby ste to boli vy - povedal Kostelný (Šaňo- Profesionály) ďakujem za každú konštruktívnu kritiku všetko berem pozitívne
Dlhodobo pripravujem na talentové prijímacie skúšky - na umelecké školy.
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,...
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.
e-mail: laco.b.pp@post.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ja som to vzdala, stačilo raz. Na prijímačkách nás bolo 300, polovicu brali z BA, museli vziať aj nejakých maďarov - skrátka menšinu (aj romov a tak) po prvom kole sa to vyriedilo a z 300 ludi ostalo asi 90.
Z celkoveho toho poctu malo mega talent asi 100 ludi.
Ja som to vzdala, lebo aj robotu po tej skole si najst nie je samozrejmost. Ak nemas 4 roboty+dabing, tak mozes ist do tesca za pas. Tak som si povedala, ze radsej usetrim 50€ za prijimacky.
Tak tolko
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,...
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.
e-mail: laco.b.pp@post.sk