Ahoj chcem sa opýtať je proti zákonné chodiť po strechách budov ako sú kotolne školy, paneláky??? Lebo chem zobrať moju známosť hneď na prvé stretko na jednu strechu skade je dobre pekne vidieť hviezdy a nerád by som bol keby oboch nás zoberú zelený v nár
musíš vedieť ako na to, to je všetko. ja som pobehala dosť budov takto, kam sa nemôže loziť, ale proste... neriskovala by som to, pokiaľ by som si nebola istá
no vždy keď ma niekde čapli loziť po streche tak sme dostali parádneho zdrba. jedného uja sme presvedčili nech cajtov nevolá.
tak pokiaľ nemáš vyzistené jak sa tam dostať a či tam nie sú trebárs kamery tak tam nelez. a ak je to obytná budova určite tam nelez, počuť to je dovnútra a tetky robia paniku.
Ja som bol už minule z kamošom na škole a kamera meská je tam hneď o proti na ďalšej budove a tá kamera stála 3000€ čo je tá 180° takže nás musela vidieť ale tak nik nedošiel len by ma zaujímalo fakt že čo nám za to môžu no z kopca nevidno nič to je v tom
to záleží kde ako, napríklad na školu alebo úrad by som určite neliezla. Na takú bytovku to je už lepšie, predpokladám že ak nezletíte dole tak vám nikto nič nespraví k si vás vôbec všimne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
mne sa to zdá celé na hlavu, loziť po strechách
tak pokiaľ nemáš vyzistené jak sa tam dostať a či tam nie sú trebárs kamery tak tam nelez. a ak je to obytná budova určite tam nelez, počuť to je dovnútra a tetky robia paniku.
som myslela,že celkom pekný nápad zobrať ju na strechu