isla som ho hovorit a zabudla som pointu .Ze sa stretnu slepy had a slepy zajac, a hovoria si ze ake si ty zvieratko : ja neviem nevidelo som sa, tak sa had omota okolo zajaca ,hovori male chutne uska, nufacik, hebka srst, chvostik ty musis byt zaj
Muž zomrel a dostal sa do neba. Keď tak stál pre nebeskou bránou, všimol si že za ním je stena plná nástenných hodín. Podišiel k svätému Petrovi a pýta sa: "Svätý Peter čo sú to za hodiny?", Peter odpovedal: "To sú hodiny klamstva, vždy keď niekto povie lož ručičky na jeho hodinách sa pohnú". "Uhm, aha.." povedal muž. "Toto sú čie hodiny?", Pýta sa muž. "tieto patrili Márii Terézii, ako vidíš ručičky sa naň jej hodinách ani nepohli". "A tieto?" pýta sa muž zvedavo. "Tie patrili Abrahamovi Lincolnovi, ručičky sa pohli len dvakrát, a to znamená že zaklamal v živote len dvakrát", Odpovie Peter. v zápätí sa muž opýta:"A kde sú hodiny Róberta Fica?". Peter sa uškrnie a vraví: "tie mám v kancelárii ako ventilátor"
@tunidlo no jasne ze kazdu polozku nekontroluje ale toto podla mna vedel si myslim ale proste ide o princip tam si nakupuju pre papalasov drahy aklohol a kto vie co este a my chodime do skoly ktore maju poskodene steny podlahy a o zachodoch ani nehovorim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
The Myth: A snake's skin is slimy and yucky, disgusting to touch.
The Real Story: A snake's skin is dry and mostly smooth. Edges of the scales may make it seem a little rough. Many people find it pleasant to touch.
kebyze je had slizky ako ryba tak sa z neho nerobia kabelky
inak ked uz ten vtip tu dala tak dam aj ja jeden urcite ste ho uz niekde citali
Pirde fico do skoly a tam opadana omietka zateka derava strecha a pita sa riaditela
fico - kolko potrebujete na opravu
riaditel -1 000 000€
fico - no tolko nemame nedostanete nic
potom ide do basy a tam vidi golfove ihrisko v kazdej cele lcd a xbox sam luxus a pita sa riaditela veznice
fico - kolko potrebujete penazi
riaditel - nepotrebujeme uz ziadne
fico - tu mate 3 000 000€
pride fico do auta a sofer sa pita
-preco ste skole co chatrala nedali nic a veznici s luxusnymi celami ste dali 3 000 000€
fico - no v skole sme uz boli
Ak ide o ten chľast, tak ja osobne pochybujem, že Fico chodí kontrolovať a schvaľovať každú položku, ktorú kúpia na každom ministerstve.
...
K tomu vtipu ma tiež prvý napadol Fico, ale on vôbec nie je dlhý a zasa gúľ má v niektorých prípadoch až priveľa.
Zajac: "Prepáčte, nevidel som Vás, som slepý."
Had: " Aj Vy prepáčte, tiež som slepý a neuhol som. A čo ste za zviera???"
Zajac: "Neviem, nikdy som sa nevidel. Oblabkajte ma a povedzte, aký som."
Had sa otočí okolo zajaca a hovorí: "Máte jemný kožuch, veľké uši a
malý ňufák. Vy ste zajac!!!!"
Zajac sa zaraduje. Potom oblabká hada a hovorí: " Ste tvrdý, studený,
slizký a nemáte gule ani chrbticu.
Vy musíte byť SULÍK !!!"
my zajkovia nemáme radi hadou ..........filip
ale ved ja sa cicka nehnevám ........filip