Možno zbytočná téma, ale dajte nejaké nápady na vtípky alebo nachytávky na učiteľov alebo aj žiakov.. Väčšinou robím strašný trolling na obyvateľov školy (učitelia, žiaci) Dajte niečo poriadné..jednou z mojích zlých (možno dobrých) vlastností je, že sa
ja som na Nemčine našiel v lavici mobil, tak som pustil z neho hudbu, nechal som ju hrat a schoval som ho dozadu pod telku... potom ućitel že čo to je, že to mam vyhodi´t z okna, tak som ho chytil a vyjebal z 3. poschodia na chodník
@cupcake007 po hodine sme zbehli dole a zobrali sme ho späť a potom po škole sme ho prehodili cez takú dlhú ulicu niekam neviem kam proste codnik jedna cesta potom druha cesta a chodnik prehodili sme to na druhu stranu niekam dpć
môj kamarát má dzaratú učiteľku (ale to by som ti musel ukázať čo spravili) ale oni majú kopu takých drbnutých učiteľov
a z našej triedy, keď som mal písať na učiteľovom počítači veci a mi diktoval rýchlo, a premietalo a napísal som "pomalšie ty kokot" Ale nevidel, to by som neriskoval kebyže kuká
a to nehvorím ke´d sme chemikarke vymenili dajakú skleničku za amoniak a ju urvalo Ale zase aj učitela skurujú dosť,veľa toho ale nespomeniem si.
My sme sa raz so spolužiačkou napchali do skrine a v strede hodiny sme vyliezli Na ten výraz nikdy nezabudnem, zdesenie, zľaknutie a maximálny údrb (aby som to slušne napísala) dokopy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a z našej triedy, keď som mal písať na učiteľovom počítači veci a mi diktoval rýchlo, a premietalo a napísal som "pomalšie ty kokot" Ale nevidel, to by som neriskoval kebyže kuká
a to nehvorím ke´d sme chemikarke vymenili dajakú skleničku za amoniak a ju urvalo Ale zase aj učitela skurujú dosť,veľa toho ale nespomeniem si.
vsetko!
a hrali tam slíže mam v piči (to v tej triede)
to bolo tak super..
ty troller