Poznáte nejaké vtipné hlášky? Niečo čo Vás napadlo keď ste stáli v MIGDonalde a pred Vami stále nejaká super veľká tučná žena ktorá zasrane smrdela,alebo ste sa vysmiali bezubému spolužiakovi zo strednej?
ked som kamaratovi nieco vysvetloval, ako ma nieco urobit a k zaveru som dodal ze na to potrebuje tecniku. a on ze: ja nemam techniku, ja mam len ruky...
kamarát šiel ožratý dole po schodoch a taký típek ho sotil. prešiel 5 krokov, otočil sa, típek si medzitým začal písať SMSku. zahodil mu telefón vybral nôž...
Raz sme isli s kamosmi po Bratislave, a videl som tam zenu (na 100 percent prostitutku, no...) Ale ja som slusne vychovany chlapec, tak som ju pozdravil: Dobry vecer, slecna. A ona: Nech sa paci...
mna strasne rozosmialo ked sa moja kamoska pridala na facebooku do skupiny...Kľudne mi povedz čo si o mne myslíš, a ja ti poviem čo mi môžeš ...pretoze to sa na nu tak pefektne hodi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ucitel za nim: Ty si penis ked to hovoris!!
"ČO MA DRGÁŠ? MAM ŤA DRGNUŤ NOŽOM?"
A moja sestra :
,,A to je čo?Pozor ploty??"
A u nás doma bežne... ,,Aha mami,kraviatko!!"
ty