ja som raz v telefonnom zozname našla nejakého pána Konečníka mala som toho viac ale som zabudla D strasne vtipne mi pride meno Kulifaj....ospravedlnujem sa vsetkym Kulifajovcom
no tak musim do tohto prispiet,kedze vcera mi mama povedala ze jej chceli dat meno Kunigunda ze je to nejake hispanske alebo jake meno disappointed:babka ma niekedy slahnute napady no boha,to by mala v zivote velmi tazke keby sa tak fakt vola..sak viete ze co sa z toho da vytvotit..
tak ale este z dedo pocul pesnicku od Jiriho Korna -Iveta! Iveta!
Ja som počula v telke raz také, že Chromý ... potom naše profesorky: Hollá, Prasličková... ešte poznám: Strieška, Líška, Ješková, Hrašková, Cibulová, Finta, Granát a jedna naša upratovačka sa volala Priska Búryová ...ak si náhodou niekto nájde meno tak peace
Teraz strašne letia americké mená napríklad poznám rodinku ktorý sa páčilo meno KEN tak si svoje mimino tak aj pomenovali čo samo o sebe nieje vtipné no v prípade ak je priezvisko GURA tak sa dá na tom celkom pobaviť .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
(ak by bola slovenka, bola by judit smatralova ale v madarcine je to vtipnejsie )
podľa mňa je milé meno aj Štefan Hríb. no neznie to tak slovensky...
lebo napríklad môj otec mi dal meno Eliška Eliášová aby to znelo mil chápete, aby sa to k sebe hodilo
ale teraz vazne-krstne mena ako Blanka abo Blana...neviem,ako take mohli vymysliet...
ale najlepší je Samo Vražda
a sem by sa hodil aj legenadarny slovanisticky utok z neviem kolkeho... (bolo to nieco ako: Vajce Lavy alebo tak nejako - skusim pohladat)
si predstavte ze mu podavate ruku a poviete mu svoje meno a on vam ze servus...
Titus Pilný
Bystrík Režucha
Larisa Červeňáková
A najlepšie je podľa mňa : Michal Obšatník
ja som tam z toho nemohla
aaa Blanka Nepretrhnuta
aaa spoluziackineho otca kamarat sa vola Jebavy
inak som počula o nejakom srbovi alebo odkiaľ bol a on sa volal Vešiak, ale to mal tuším krstné meno
tak ale este z dedo pocul pesnicku od Jiriho Korna -Iveta! Iveta!
tá kunigunda bola dokonca svetá
A este jeden kamarat je Pošuk
potom:
klučiar
lížštiak
kotkodák
xD
a Mazanec je norMalné!!
Varecha
Honíšek
a komos Jakub kokot