Viem, že tu už boli vtipné mená aj priezviská, ale dediny som ešte nevidela...ak boli, tak prosím prepáčte. Poznáte také? Niečo v tom zmysle, že tam by som nechcel bývať? Ja napríklad poznám dedinu Buzica alebo Popudinské Močidľany
@wladi čo ti jebe žola?? šak odtiaľ neni jeden normálny človek! čo keď sa koľko rázy prejdeš tou dedinou, nedebila nenájdeš. akože sorry, ale..ja asi začnem ľudí posielať do čekoviec. to je horšie ako do piče
@snehovavlocka nie preto, ze mate podobne nicky... ale preto ze v novinkach na hlavnej stranke ste mali prispevky blizko seba a som si jednoducho neuvedomil kto z vas prispel kde...
Žabokreky (pri Nitre a pri Martine), Košťany nad Turcom, Čremošné a potom si dosť spekávam Oravu - Zubrohlava, Krivá, Dlhá, Široká, Zábiedovo, Ťapešovo ale najlepšie je aj tak Oravské Veselé
Napríklad Svinná v TN okrese. Tečie cez ňu potok Svinica. A tak 20 rokov dozadu sa tam vysypal prepravník smerujúci do mäsokombinátu. A hádajte čo z neho "povybiehalo" na hradskú....
@ Jimmycrow - áno, Sviniarky. Ale to je len časť obce Brestovec na "myjavsku".
Achtung, achtung!! tieto destinácie a rezervácie nenavštevujte - mohlo by to na vás zle psychicky vplývať, rezervácia Maštinec - štinec, pozor,pozor: POLTÁR - s názvom ÚDOLIE DUTÝCH HLAV A Malomeštiakov
môže vás to poznačiť na celý život a vašu psychiku tiež
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
a ešte Trávnik a Panické Dravce
Kde si? Som v Moči. viac sa mi to páči skloňované
čo také "Čudo"
Kam ideš?
Do Koša.
@Peterkoo viem čo myslíš Je to ale vo Wales tuším..
spomeniem niekolko dedín naokolo : Ondrejovce, Hronovce, a moj favorit Veselá
Hontianske Nemce
rakúska obec Fucking .
Mali tam problémy s kradnutím týchto značiek, lebo tam chodili Angličania oslavovať Silvester a vždy čorkli ako suvenír
to je proste celebrita medzi dedinami
a jedno Mexicke mesto Tam Pico,ktore vsak rad menimna Tam, pičo
(bt akuto temus om tu raz davno zalozil tiez)
ale fakt nie su tam v pohode ti ludia
ktorá spolužiačka? daaaj
podľa mňa sú ako mravce skôr tí zo senohradu
a vzdy v nedelu podvecer dojde z tade z vrecom hrachu a mame zasa co zrat na tyzden
klasika.. koš, pukanec,... alebo aj kamoška býva v čechách v Hnojníku
@bluepanter ty prosím ťa kde na to chodíš?
mne sa toto tiež páči
@snehovavlocka fajn nazov obce
no veď skús premenovať, ten Solivar pri Košiciach znie skvelo pretože to hore nie je originál, len sa niekto predviedol
Aj tak najväčšie perly sú v Stredných Čechách ... len kúsok od Prahy napríklad: Kostelní Hlavno, Řitonice / áno aj Řitka/, Krtinec, Kly, Chorušice ...
@snehovavlocka ja viem, ze to len prestriekal nejaky vymyselnik ale je to fajn napad
hej, nápad veľmi lacný, za mastnú pokutu
a kto hovori, ze ma chytia?
no vzhľadom na to, že rozmýšľaš verejne na birdzi...
@ Jimmycrow - áno, Sviniarky. Ale to je len časť obce Brestovec na "myjavsku".
lol, Trenčín a Piešťany
Prisamvacku, pritazlivy to nazov!
môže vás to poznačiť na celý život a vašu psychiku tiež
--- nie je tu už dať ani čo do šrotu..
ja som z horného badína.