Jo s babičkou.. som bola aj so sesterkou u nej a niečo sme kecali a tak medzi rečou padla reč na gramofón a babka že reku! Však ona ma gramofon a aj nejake platne isto.. tak mi so sesterkou už celé natešené sme si predstavovali ako sa dakde vychillujeme a budeme si old schoolove platne vypekať... úplná idylka .. tak vravím babi, babi však ukaž nám ho teda už! ..... tak babička zmizla a keď sa vrátila v jednej ruke mala rádio a v druhej cédečka xD
No ja kolkokrat idem na navstevu k nej ....tak mi moja babka rozprava pribehy zo svojen mladosti a vzdy tie iste
Raz sa stalo ze byvaly pri tych jej pribehoch zaspal ..a vstal az o dva hodky ked prestala
A samozrejme vyhovaral sa ze bol velmi unaveny
No a druha babka..ta chuderka uz ma slabu pamat
Raz ma poslala kupovat jej take iste tricko ake som mala ja lebo sa jej velmi velmi pacilo bolo super trendy..
JA som na to uplne zabudla ..a dufala som ze zabudne aj ona ..no nezabudla
Tak som jej dala svoje o 3 cisla mensie tricko .. a ona ze dakujem si velmi zlata vnucka
:S
Ja mám skôr veselé spomienky .pri ktorých sa mi tisnú slzy do očí .....Boli to super časi keď som bol malý chalan , ale nájdu sa aj nejaké vtipné. Vždy sme sa nasmiali pri hraní kariet alebo spoločenských hier.
Babku stipali oci tak jej mama dala kvapky na zvlhcenie a babka, ze: jej to je fajne, to je uleva a mama na to, ze: no ved hej to su tie s kyselinou hyaluronovou a babka ze: coze?! kyselina?! jejda to stipe, to stiipe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
... prišlo mi to šialene milo-vtipné xD
Raz sa stalo ze byvaly pri tych jej pribehoch zaspal ..a vstal az o dva hodky ked prestala
A samozrejme vyhovaral sa ze bol velmi unaveny
Raz ma poslala kupovat jej take iste tricko ake som mala ja lebo sa jej velmi velmi pacilo bolo super trendy..
JA som na to uplne zabudla ..a dufala som ze zabudne aj ona ..no nezabudla
Tak som jej dala svoje o 3 cisla mensie tricko .. a ona ze dakujem si velmi zlata vnucka
:S
Starká: "ďakujem."
"za lieky sa neďakuje!"
Starká: "dobre, ďakujem."