Potrebujem trošku pomôcť. Kamoška bude mať 18 a chcela by som jej dať niečo vtipné. Proste nejakú totálnu od veci blbosť, nenapadá vás niečo? Niečo čo môžem z netu objednať. Akosi nič súce nemôžem nájsť. Také tie klasické spomienkové, alkoholické a sexuál
mfg každý pojebaný deň si nejaký kokot príde vypýtať radu na darček, a každý pojebaný deň toho kokota minimálne dvadsať ľudí pošle do piče, ale aj tak na druhý deň minimálne 5 ľudí prde pýtať radu na darček O_____O
@schizoofrenik tak sorry ale v tych ostatnych kokotskych forach som nič nenašla a som už v zufalom stave .. ale možno medzi tymi všetkymi ludmi čo ma pošlu do piče sa najde aspon jeden ktory mi da normalnu radu
Syn milionáře má kulatiny a otec se ho ptá: Co by si chtěl k narozeninám? Otče, já mám všechno, ja už nic nepotřebuji. Helikoptéru mám, auto mám, vilu mám, jachtu mám... Ale víš máš 20 narozeniny. Bude oslava a chtěl by sem ti něco darovat, co by tě potěšilo. Syn rozmýšlí a potom poví: Otče, chtěl by sem 10 mrtvých černochů. Je oslava, otec zavolá syna a na stromě vysí 10 černochů. Syn se na ně dívá a usmívá se. Synu, ten na levo ješte dýchá, běž za ním, možná ti chce něco říct. Syn přijde k němu, černoch si povolí smyčku a začne: Happy birthday to you.
@martina41 moja sestra je na darovanie blbostí expert. Dávajú si také darčeky ako napríklad : ségra má rada špagety tak jej dali za hrsť surových špagiet omotaných stuhou alebo len sáčok zaviazaný na uzol v ktorom je len vzduch, alebo gumené kačičky do vane, alebo šampanské Hana Montana a tak ďalej A každý jeden darček má v izbe na obdiv
No kedže má osemnásť, možno by som jej dala niečo symbolické. Napríklad by som kúpila dudlík a urobila z toho prívesok na kľúče, alebo jej kúpila v Dráčiku mini rakvu ( ), aby ste jej dali najavo, že ide do hrobu a tú rakvičku by mohla používať potom ako šperkovnicu. Alebo jej kúp živé mača, s tým by som bola ja najspokojnejšia. Alebo by som kúpila nejakú škatuľku a dala do nej pár desiatok bielych myšiek, nech ju picne. Ťažko povedať
Ja by som jej dala nejaké originálne tričko, na ktoré by som vymyslela potlač. Alebo lístky na koncert obľubenej kapely. No ale momentálne mi žiadne dobré blbosti nenapadajú Ale ja mám najradšej darčeky, čo mi ten človek sám vyrobí alebo nejaký zážitok (napr. koncert, skok padákom,...).
@roryanne ne sa to nechcelo cele citat no jasne, to su dobre napady...ale aj treba brat do uvahy kolko na to chce minut penazi ja netusim co by som dala...
@pelka1 Ak to má byť vtipné tak... nakreslila by som karikatúru tej osoby alebo ak má rada šperky tak by som šla kúpiť nejaké vtipné gorálky a spravila by som jej náušnice... alebo náramok z bavlniek... alebo by som jej zložila pieseň... Je hrozne veľa možností, ale rozhodla by som sa podla toho, ako tu osobu poznám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
jebe?
Syn milionáře má kulatiny a otec se ho ptá: Co by si chtěl k narozeninám? Otče, já mám všechno, ja už nic nepotřebuji. Helikoptéru mám, auto mám, vilu mám, jachtu mám... Ale víš máš 20 narozeniny. Bude oslava a chtěl by sem ti něco darovat, co by tě potěšilo. Syn rozmýšlí a potom poví: Otče, chtěl by sem 10 mrtvých černochů. Je oslava, otec zavolá syna a na stromě vysí 10 černochů. Syn se na ně dívá a usmívá se. Synu, ten na levo ješte dýchá, běž za ním, možná ti chce něco říct. Syn přijde k němu, černoch si povolí smyčku a začne: Happy birthday to you.
Ja by som jej dala nejaké originálne tričko, na ktoré by som vymyslela potlač. Alebo lístky na koncert obľubenej kapely. No ale momentálne mi žiadne dobré blbosti nenapadajú Ale ja mám najradšej darčeky, čo mi ten človek sám vyrobí alebo nejaký zážitok (napr. koncert, skok padákom,...).