Zajac a Medved sa stavia ze sa nepostia pri vysokej rychlosti na motorke .
Prvy soferuje Medved a ked vythaine na 27 km/h a zajac zacne kricat ''medved medved zastav uz som sa postal''
Poton sa vymenia a soferuje zajac . Zajac prida na 60 km/h avsak medved nic . Prida na 180 km/h a medved stale nic . Ked zajac vytiahne na 250 km/h medved zacne kricat ''Zajac Zajac zastav uz som sa postal aj dva krat'' a zajac na to ''No tak to sa este aj poseres ked zistis ze nedocahnem na brzdu''
Přijde muž do sauny, kde skupinka Jamajčanů kouří trávu. Sedne si a snaží se nevšímat si jich. Po chvilce jeden z nich vstane a přiblíží se nabízejíc mu jointa. Muž zdvořile odmítne. Zakrátko mu však opět jeden z Jamajčanů nabízí potáhnout si. Muž říká:
"Víte se mnou to nic nedělá..." a opět odmítne.
Když mu po třetí nabízí jointa, tak svolí a ukazuje, že to na něj opravdu nepůsobí, silně potáhne. Vzápětí mu ten Jamajčan šlohne klíče a spolu s ostatními vyběhne ze sauny. Muž se rychle vzpamatuje a vyběhne za nimi. Jamajčani mu zatím šlohnou věci zeskříňky, naskáčou do jeho auta a ujíždí pryč.Nahý muž naskočí do nejbližšího taxíku a naviguje řidiče sledovat zloděje. V hustém provoze ale Jamajčany ztratí. Taxikář zastaví nedaleko blízkého lesa. Nahý muž si uvědomí, že nemá čím zaplatit. Taxikář si ho chvíli prohlíží a říká:
"Ale mohli by jsme se vyrovnat jinak..."
... nahý, okradený, znásilněný, sám v lese už úplně rezignuje. Už se mu chce jen kadit. Taksi čupne k nejbližšímu stromu a začne tlačit...
Sedi zajko na pniku a nieco pise. Ide okolo liska a pyta sa ho:
- Zajac,co to pises?
- Diplomovu pracu na temu Ako zajace lisky kynozia.
- Ale zajac ved to je uplne naopak.
- Nie je ! Neveris, pod sa pozriet a zavedie ju do svojej nory. Von sa vsak uz vrati bez nej. Na druhy den ide okolo vlk.
- Zajac, co to pises?
- Diplomovu pracu na temu Ako zajace vlkov kynozia.
- Ale zajac, ved to je uplne na
opak.
- Nie je ! Neveris, pod sa pozriet a zavedie ho do svojej nory. Von sa vsak uz vrati bez neho. Na treti den ide okolo medved.
- Zajac, co to pises?
- Diplomovu pracu na temu Ako zajace medvede kynozia.
- Ale zajac, ved to je uplne naopak.
- Nie je ! Neveris, pod sa pozriet a zavedie ho do svojej nory. Tam napravo kopa roztrhanych lisok, nalavo kopa roztrhanych vlkov, vzadu zopar roztrhanych medvedov, uprostred velky lev a zajac prehovori:
- Vidis, vidis medved, nezalezi na tom, aku diplomovu pracu pises, ale akeho mas konzultanta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Dobrý sused požičia, ale dobrá suseda dá...
Prvy soferuje Medved a ked vythaine na 27 km/h a zajac zacne kricat ''medved medved zastav uz som sa postal''
Poton sa vymenia a soferuje zajac . Zajac prida na 60 km/h avsak medved nic . Prida na 180 km/h a medved stale nic . Ked zajac vytiahne na 250 km/h medved zacne kricat ''Zajac Zajac zastav uz som sa postal aj dva krat'' a zajac na to ''No tak to sa este aj poseres ked zistis ze nedocahnem na brzdu''
"Víte se mnou to nic nedělá..." a opět odmítne.
Když mu po třetí nabízí jointa, tak svolí a ukazuje, že to na něj opravdu nepůsobí, silně potáhne. Vzápětí mu ten Jamajčan šlohne klíče a spolu s ostatními vyběhne ze sauny. Muž se rychle vzpamatuje a vyběhne za nimi. Jamajčani mu zatím šlohnou věci zeskříňky, naskáčou do jeho auta a ujíždí pryč.Nahý muž naskočí do nejbližšího taxíku a naviguje řidiče sledovat zloděje. V hustém provoze ale Jamajčany ztratí. Taxikář zastaví nedaleko blízkého lesa. Nahý muž si uvědomí, že nemá čím zaplatit. Taxikář si ho chvíli prohlíží a říká:
"Ale mohli by jsme se vyrovnat jinak..."
... nahý, okradený, znásilněný, sám v lese už úplně rezignuje. Už se mu chce jen kadit. Taksi čupne k nejbližšímu stromu a začne tlačit...
Naráz mu někdo poklepe na rameno se slovy:
"Poslouchej, kámo, neser nám tady v sauně!!!"
"Ide x na druhú po púšti a stretne prvú deriváciu a tá so ho pýta:
"X, ty sa ma nebojíš?"
"Nie, veď som x na druhú", odpovedá x.
A prvá derivácia sa zasmeje: "ale ja derivujem podľa ypsilon"
nedokázal prehovoriť.
Ďalšiu nedeľu, pred druhou kázňou, sa spýtal prítomného arcibiskupa, že čo
by mal urobiť, aby sa uvoľnil.
Ten mu poradil: "Kvapnite si do vody trochu vodky, uvidíte, že po
niekoľkých hltoch budete trochu kľudnejší. "
Farár poslúchol radu a skutočne, cítil sa tak výborne, že by dokázal rečniť
aj vo víchrici, úplne kľudne. Po bohoslužbe sa vrátil do sakristie, kde
našiel lístok od arcibiskupa, ktorý mu odkazoval:
Vážený Otče:
Nabudúce si nalejte vodku do vody, nie vodu do vodky. V ďalšom pripájam
niekoľko poznámok, aby sa už neopakovalo to, čo som videl na dnešnej omši:
- Na okraj kalicha naozaj nie je nutné dávať koliesko citróna.
- Tie kabínky v bočnej lodi sú spovednice, nie toalety.
- Snažte sa neopierať o obraz Panny Márie a neposielajte jej vzdušné bozky
- Máme 10 prikázaní, nie 12.
- Apoštolov bolo 12, nie 7, a žiadny z nich sa nevolal Šmudla
- Nášho Pána Ježiša Krista a Jeho Apoštolov nenazývame "JC & His Boys".
- Dávid porazil Goliáša prakom a kameňom, nie je pravda, že by ho "do**bal
na sračky".
- Judáša neoznačujeme za "z***vysyna ".
- Svätého Otca sa nepatrí prezývať "Papa Ratzi".
- Bin Ládin naozaj nemal nič dočinenia s Ježišovou smrťou.
- Svätená voda je na požehnanie, nie na osviežovanie zátylku.
- Nikdy sa nemodlite sediac na schodíkoch pred oltárom.
- Hostie sa majú rozdať veriacim, nemajú sa prikusávať k vínu a už Vôbec
nie namáčať.
- Veriaci hádžu príspevky do pokladničky dobrovoľne; odstráňte nápis:
"Vaše sprepitné je môj plat".
- Hriešnici pôjdu do pekla, nie "do p**e".
- Pri otčenáši je možné dvíhať ruky k nebesiam, ale nenúťte robiť veriacich
mexickú vlnu.
- Vašu iniciatívu, aby si všetci prítomní zatancovali, hodnotím kladne, ale
robiť vláčik po celom kostole, to NIE!
DÔLEŽITÉ: Ten, čo sedel v kúte pri oltári, a o ktorom ste tvrdili, že To je
"buzík v sukni" a "transvestita bez make-upu", to som bol ja.
Dúfam, že do budúcej nedele tieto nedostatky napravíte. Inak, na prvú kázeň
to bolo celkom dobré.
S pozdravom, Arcibiskup.
Sedi zajko na pniku a nieco pise. Ide okolo liska a pyta sa ho:
- Zajac,co to pises?
- Diplomovu pracu na temu Ako zajace lisky kynozia.
- Ale zajac ved to je uplne naopak.
- Nie je ! Neveris, pod sa pozriet a zavedie ju do svojej nory. Von sa vsak uz vrati bez nej. Na druhy den ide okolo vlk.
- Zajac, co to pises?
- Diplomovu pracu na temu Ako zajace vlkov kynozia.
- Ale zajac, ved to je uplne na
opak.
- Nie je ! Neveris, pod sa pozriet a zavedie ho do svojej nory. Von sa vsak uz vrati bez neho. Na treti den ide okolo medved.
- Zajac, co to pises?
- Diplomovu pracu na temu Ako zajace medvede kynozia.
- Ale zajac, ved to je uplne naopak.
- Nie je ! Neveris, pod sa pozriet a zavedie ho do svojej nory. Tam napravo kopa roztrhanych lisok, nalavo kopa roztrhanych vlkov, vzadu zopar roztrhanych medvedov, uprostred velky lev a zajac prehovori:
- Vidis, vidis medved, nezalezi na tom, aku diplomovu pracu pises, ale akeho mas konzultanta.
» www.mojevideo.sk/video/16f75/ako...
"o, tak toto kuchar zabeu!!"
to som prave vymyslel ô_______ô