Otec ide so synom okolo bordelu a syn sa ho pýta:,,Ocko, čo je toto za dom ?" Ocko sa celý začervená a hovorý :,,To je dom radosti."
Na druhý deň sa ide synček pozrieť do ,,domu radosti". Na chodbe stretne kuchárku a ona sa ho pýta:,, A ty tu čo robíš?",,Ocko povedal že je to dom radosti, tak ukáž akú radosť mi urobíš!" Kuchárke to zapne a povie :,, No tak pod urobim ti radosť." A urobila mu palacinky.
Synček príde domov a ocko sa ho pýta kde bol. Syn mu povedal že v dome radosti. Ocko sa začervená a pýta sa :,,A ako bolo?"
,,No prvé dve som zvládol ale tú tretiu som len vylízal:"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
- Oci, čo to robíš?
Otec nevie čo má povedať a tak jej povie:
- Obliekam a vyzliekam bábiku.
Dcéra nato:
- A môžem aj ja?
- Nie, choď spať.
Dcéra poslúchne. Ráno sa otec zobudí s fialovým penisom a pýta sa dcéry:
- Nevieš o tom niečo?
- Ale večer som sa hrala s tvojou bábikou a tá sviňa ma ešte aj opľula.
- Eskikocúr.
No predsa:
Éééé ?
A viete čo to znamená ?
No predsa:
Prosím Vás, mohli by ste mi to zopakovať - nerozumel som.
Na druhý deň sa ide synček pozrieť do ,,domu radosti". Na chodbe stretne kuchárku a ona sa ho pýta:,, A ty tu čo robíš?",,Ocko povedal že je to dom radosti, tak ukáž akú radosť mi urobíš!" Kuchárke to zapne a povie :,, No tak pod urobim ti radosť." A urobila mu palacinky.
Synček príde domov a ocko sa ho pýta kde bol. Syn mu povedal že v dome radosti. Ocko sa začervená a pýta sa :,,A ako bolo?"
,,No prvé dve som zvládol ale tú tretiu som len vylízal:"
Prišiel otec zajac domov a je celý od ho*na a zajačica sa ho pýta:
-Prečo si celý od ho*na?
-Ále, keď som išiel domov, tak som zakopol a spadol.
O chvíľu príjde domov malý zajačik a tiež je celý od ho*na a zajačica sa ho pýta:
- A ty si prečo od ho*na?!
-Ále, pos*al som sa od smiechu, keď som videl, ako si medveď s otcom utiera zadok