Gynekológ sa po 20 rokoch rozhodne, že toho už má dosť a rozhodne sa zmeniť povolanie. Náhodou nájde v novinách inzerát, že sa hľadá automechanik, tak že to skúsi. Na konkurze hovorí hlavný automechanik všetkým uchádzačom, že musi...a rozobrať a zložiť motor auta, za čo môžu dostať max 100 bodov. Gynekológ je za 5 minút hotový a hlavný mu hovorí.
- Pána, chlape, tak ty dostaneš 150 bodov.
Gynekológ nechápe a pýta sa prečo. Hlavný mu na to:
- Tak nie len, že si všetko spravil za 5 minút, ale ešte k tomu si to spravil cez výfuk.
Keď budeš do mňa vnikať prstami, rob to pomaly a jemne. Predtým si ich poriadne nasliň, aby si celou silou precítil obrovský príval energie. Tvoja elektrická zásuvka....
Deti sa učili v škole porekadlá a mali na ne povedať príklad zo života. Anička: „Ockovi sa po ceste po pivo rozbil džbán. Platí na to porekadlo – Toľko sa chodí s džbánom po vodu, až sa džbán rozbije!“ Janko na to: „Môj ocko vykopal jamu na zajace a spadol do nej. Tu platí porekadlo – Kto druhému jamu kope, sám do nej padá!“ Dežko: „Ja som včera pozeral na susedku Vlkovú, ako kojí svojho syna.“ „A kde je porekadlo?“ pýta sa učiteľka. „Tu platí porekadlo – Vlk sa nažral, aj koza zostala celá!“
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
smejem sa na tom už asi dva mesiace
- Pána, chlape, tak ty dostaneš 150 bodov.
Gynekológ nechápe a pýta sa prečo. Hlavný mu na to:
- Tak nie len, že si všetko spravil za 5 minút, ale ešte k tomu si to spravil cez výfuk.
ked sa cervik vyberie na ryby...
Dobry den mate cokoladovu torticku?
Nie ale mozem objednat.
Druhy den vojde zase.
Ano.
A su na nej 3 gumove medvediky?
Nie ale mozeme objednat.
Dojde aj treti den.
Ano.
Ano.
A jeden je zeleny?
Nie ale mozeme objednat.
Dojde aj stvrty den.
Ano.
Ano.
A jeden je zeleny?
Ano.
A druhy je modry?
Nie ale mozeme objednat.
Dojde aj piaty den.
Ano.
Ano.
A jeden je zeleny?
Ano.
A druhy je modry?
Ano.
A treti je zlty?
Nie ale mozeme objednat.
Dojde aj siesty den.
Ano.
Ano.
A jeden je zeleny?
Ano.
A druhy je modry?
Ano.
A treti je zlty?
Ano, zabalim?
Nie, len som sa informoval.
Ale je to dosť nechutný vtip!
- Ty, Jano, vieš, čo je nového? Vláda padla!
- Čože?
- Vláda padla!
- Čo si hovoril?
.........- Vláda padla, si hluchý?
- Nie, ale tak pekne to znie!
- Hrozne. O pol jedenástej som sa pozrela na hodinky a bolo len trištvrte na deväť.
(povedal nám včera docent práve vtedy, keď sme uvažovali, kedy už konečne skončí hodina )