tretiacik na zakladke nadava horsie ako ja,cize my tie deti urcite neskazime (uz su)..a okrem toho nie vsetci tu hresia (ja sa snazim netotok..nevulgarizmovat )
minule som počúvala svojho brata v partii kamarátov (vek 10-12 rokov) a ostala som nesmierne prekvapená, keď mnohí z nich by neboli "zahanbení" aj medzi staršími kolegami
tak, možno to nie čudne, ale zdá sa, že už je to úplne bežné
Ja som strážila dvoch chalanov...5 a 8 ročných a obidvaja si veselo nadávali ...a to boli z normálnej slušnej rodiny. Takže si nemyslím že by to na nich zrovna zle vplývalo
Ja osobne nadavam dost, ale ked vidim nejake 12 rocne decko povedat nadavku tak ostavam dost zarazeny, ale zial ako bolo aj vyssie spomenute, teraz uz nadavaju hadam vsetky decka, takze sa tomu prestavam aj cudovat...
Tak ak to čítajú napr. aj 12 roční (mimochodom moja sestra už od 5 rokov tieto slová pozná, a keď to tebe nedochádza...), tak aspoň ty by si mal písať spisovne, alebo minimálne nevymieňať iotu za ypsilon hňeď v názve témy. Áno, nazdávam sa, že 24 ročný človek by už mal z ľahkosťou ovládať učivo 3. ročníka. (Alebo nemá toľko, koľko hovorí jeho profil)
budúci týždeň chcem spustiť Fórum Plus - budeš si môcť nastaviť ktorých uživateľov nemusíš a ignorovať ich a neuvidíš ich diskusie ani komenty (prípadne si nastavíš, že nechceš vidieť diskusie od čerstvo regnutých ľudí a nebudeš vidieť)
ked to niekto moc prehana nadavkami vadi mi to ale tak normalne vv pohodke.. a ked nadavaju 10-11 rocne deti je to dost ze trapne..hlanwe ked je iich kazde tretie slowo kokot pica a tak..
mne to nevadí... Je možné, že niektorí to už preháňajú, ale patrí to k životu! mne viac vadí, keď niekto nevie pravopis! Mimochodom ty máš chybu hneď v nadpise
Ja neviem, mne táto funkcia príde tak prázdna a nič neprinášajúca ...
Akurát si tam kopa elitársky rozmýšľajúcich ľudí nahádže x možných filtrov a potom od nich ľudia, čo sú tu nedostatočne krátko/sú príliš mladí/majú neuspokojivú farbu ponožiek môžu ťažko žiadať vysvetlenie ich názoru ...
hej, sekol som sa, ale tak lepsie, ako pisu niektori, ze opet a pod.. kazdopadne kazdy, kto napise kok, pi, jeb, debilko alebo niekoho bezdovodne urazy, by mal dostat nejaky casovy zakaz posobenia na fore, anketach a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
to bol drsný odjeb
tak, možno to nie čudne, ale zdá sa, že už je to úplne bežné
Ja osobne nadavam dost, ale ked vidim nejake 12 rocne decko povedat nadavku tak ostavam dost zarazeny, ale zial ako bolo aj vyssie spomenute, teraz uz nadavaju hadam vsetky decka, takze sa tomu prestavam aj cudovat...
No, ani to tvoje "z ľahkosťou" nebude úplne v poriadku ...
Ja neviem, mne táto funkcia príde tak prázdna a nič neprinášajúca ...
Akurát si tam kopa elitársky rozmýšľajúcich ľudí nahádže x možných filtrov a potom od nich ľudia, čo sú tu nedostatočne krátko/sú príliš mladí/majú neuspokojivú farbu ponožiek môžu ťažko žiadať vysvetlenie ich názoru ...
soráč @andulili ale nedalo mi to
To, že deti nadávky poznajú, neznamená, že ich budú používať ...
To, že niektoré deti nadávky používajú neznamená, že ich používajú všetky ...
Ale pokojne si ako veľkí dospeláci naďalej alibisticky a infantilne zdôvodňujte svoje vulgárne písanie - Veď aj deti tak hovoria, tak aj ja môžem ...
Ešte žiaden umelý zákaz nič pozitívne do spoločnosti nepriniesol.
No ja si myslím, že taký "zákaz" vraždiť aj áno ...