Snažím sa nepoužívať za žiadnych okolností, pretože na mne sa mi to proste nepáči, na niektorých ľuďoch mi to nevadí, na niektorých to je tak smiešne, že sa vždy smejem a u niekoho sa to tiež fakt nehodí, čoho si je však väčšinou sám dotyčný vedomý, takže keď mu náhodou vypadne, je to indikátor, že je asi niečo dosť zle .
nepoužívam, proste mi to ani nesedí do huby, občas sa cítim ako totálny buran už len keď poviem do riti
(prekvapivo ale také nemecké Scheisse mi nerobí problém používať, hoci pred Nemcami by som sa asi hanbila...)
a čo sa ostatných týka, dosť mi to píli uši, ale pokiaľ to dakto používa s mierou, tak sa to dá ešte zniesť, ak je toho nadmieru, tak si o dotyčnom pomyslím svoje
ked ma nieco nahneva i ked vcera to bolo vramci srandy, ked som si buchla hlavu o altanok, potom som si zanadavala samozrejme zalezi aj od spolocnosti, v ktorej sa pohybujem. ked je to s kamaratmi a jasime sa, tak pouzivam. ked je to s nejakym chalanom, alebo niekde v pritomnosti starsich ludi, v pritomnosti ludi, ktorych nepoznam, tak ich nepouzivam vobec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
presne tak, človek sa ma vedieť ovládať, nie je žiadný K...,........filip
(prekvapivo ale také nemecké Scheisse mi nerobí problém používať, hoci pred Nemcami by som sa asi hanbila...)
a čo sa ostatných týka, dosť mi to píli uši, ale pokiaľ to dakto používa s mierou, tak sa to dá ešte zniesť, ak je toho nadmieru, tak si o dotyčnom pomyslím svoje
Ale ako spôsob argumentácie, alebo osobného urážania je to primititvizmus prvého stupna.