VUT je jednoznačne na lepšej úrovni, budeš mať viac príležitostí keď skončíš(čím viac na západ, tým lepšie), naučíš sa samostatnosti ..priateľov si nájdeš nových, priateľku asi tiež(vzťahom na diaľku neverím) a k tomu všetkému budeš v Brne
Rozhodni sa aj podľa toho, kde by si potom chcel ostať, titul z VUT určite bude o niečo lepšia vizitka ako titul z TUKE, ale ak by si chcel ostať v Košiciach(teda, ak si z Košíc ), tak odchod by ti to podľa mňa trošku skomplikoval.
Máš leto, vybehni do Brna na deň-dva, obzri si mesto, školu.
S frajerkou si sa rozprával?
Skús odhadnúť, ako často by si chodil domov, či to tak s frajerkou zvládnete, atd.
@leilla ty si trapna.. islo mi o to zostat s mojou frajerkou lebo ju mam rad ale pravda je ze nemozem len kvoli nej ostavat na slovensku lebo nevieme kedy sa mozno rozideme a tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
VUT je jednoznačne na lepšej úrovni, budeš mať viac príležitostí keď skončíš(čím viac na západ, tým lepšie), naučíš sa samostatnosti ..priateľov si nájdeš nových, priateľku asi tiež(vzťahom na diaľku neverím) a k tomu všetkému budeš v Brne
Máš leto, vybehni do Brna na deň-dva, obzri si mesto, školu.
S frajerkou si sa rozprával?
Skús odhadnúť, ako často by si chodil domov, či to tak s frajerkou zvládnete, atd.
A čo sa týka brigád popri štúdiu na VUT? neviete ako je to s tým? počul som rôzne ohlasy..
jj, ty chceš ísť do brna, tuto za roh, a ja som trápna
inak k @7 - technika v brne je vraj ľahšia jak v ba. tak občas robiť určite zvládneš.