Bol som na zápise ano ale tie predmety som vobec nejak neriešil nejake papiere s tým dávali myslím keď budes vedieť viac kludne to sem hoď @lenx aj ja s tym zacnem niečo robiť
A nič ohľadom toho nehovorili, lebo na tom zápisnom papieri mám len všetky povinné, a vyzerajú viac než zaujímavo =D, už som im aj písala, ale nie aj študijne, len na fakultu... Dik, dobré je mať "priateľa na telefóne", inak, kde si si dal inťák?
@lenx tiež mám len tie povinné zo zápisu ja som si daj na tie najvačsie neviem či sú to Purkyne myslím a nahradné hotel palacký alebo opačne neviem teraz ale uz by mohli dať rozhodnutie že kde budeme
@painkiller052 To rada počujem, aspoň nie som jediná =D, ale sa akosi asi vykakali na môj email ohľadom tých predmetov... Najväčšie nie sú Pod Paláckym vrchom? Aj na Purkyně? Ja som si prvé dala na PPV a potom, čo je najbližšie k fakulte- Mánesovy... Už od dnes by mali prideľovať izby. Písal si im tam už aj účet český?
@lenx praveze nemal som doteraz cesky ucet aj kvoli stipendiu ho treba ale uz som vytvoril v csob tak musim len pockat kym ho vytvoria máš pravdu najvačšie sú PPV to mám ako hlavné
Asi by som s tým tiež namala čakať, dobre, že spomínaš štipendiá, už si podával žiadosti? Jo, a akurát pozerám, že už sa dajú aj vyberať izby,len nemám šajnu, kde sú tie Cčkové bloky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov