Zaujíma ma, čo si myslíte o tom, keď niekto hrá na akordeóne/harmonike/poprípade heligónke, lebo ľudia si často tento nástroj spájajú s ľudovou hudbou a to sa mi nejak nepáči.. Alebo či by ste vy chceli hrať na harmonike?
parkrat som v zivote na akordeone hrala a bolo to epicke
a preco sa spaja s ludovkami? lebo v nich bezne hra, narozdiel od nejakych opernych orchestrov.. aj my sme v ludovke mali akordeon a to sme boli miniludovka
akordeón mám vychodený na ZUŠ-ke, ústnu harmoniku veľmi neovládam....je pravda a aj mňa mrzí že si to skôr ľudia dávajú do súvisu s ľudovými piesňami a nejakým takým folklórom, ale na Slovensku je to tak...ale francúzske šansóny sú v doprovode akordeónu super...
ustna harmoňika je marha vyjebaná, tažké to je jak kokot
ale inač keď mi len tak na vychádzke v lese lebedí vo vačku a potom niekde na čistinke vydáva tóny ľubozvučné (ľebo ja ak aj volaco na nej viem, viem len straight harp a to mas ten folklor), je to almázia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
akordeón je fajn.
a preco sa spaja s ludovkami? lebo v nich bezne hra, narozdiel od nejakych opernych orchestrov.. aj my sme v ludovke mali akordeon a to sme boli miniludovka
...a ešte taká drumbľa
A ústnu harmoniku som si som si obľúbil, keď som na YT natrafil na toto video:
ale inač keď mi len tak na vychádzke v lese lebedí vo vačku a potom niekde na čistinke vydáva tóny ľubozvučné (ľebo ja ak aj volaco na nej viem, viem len straight harp a to mas ten folklor), je to almázia