chodím pravidelne, aj keď to pravidelne je niekedy len dvakrát do roka, keďže viacej toho u nás v našom meste nie je no tento rok som bol zatiaľ na "Rybárika kráľovského" a "Bosé nohy v parku"
@jantebont jasné... od profesionála mám ešte daleko, aj keď sa tomu venujem už asi 8 rokov... a tak vieš čo, už som dosť dávno nikde nebola... ale väčšinou sledujem tiež amatérov... pripadá mi to zaujímavejšie, viac sa tam môžem naučiť, sledovať čo robia zle a tak ale keď je niečo dobré aj u nás v Starom divadle alebo v DABku aj tam behnem
Minulý týždeň som mala ísť s predmetu slovenský jazyk/literatúra. Najskôr na nejakú konzultáciu a následne na divadelné predstavenie Vejár ale nešla som... Inak ma divadlo zaujíma, je to pekné, páči sa mi to ale nechodievam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nemám s kým chodiť a ak sa predsalen niekto nájde, čo by išiel so mnou, tak už je všetko vypredané, alebo mi to na poslednú chvíľu odriekne