uz 3 roky rozpravam o tom ako ja pojdem na hokej este ani raz som nebola ale obcas sa pozriem ako sme hrali a potom vehementne nadavam na toho kto nas porazil
@mm47 a vam by mali zobrat hokej, lebo poslednych 5 zapasov prehry z toho ste dvakrat nedali ani gol, dvakrat jediny gol a s bystricou neviem kolko ste utreli, hraci su zreli na psychatriu, vaic to vcera ukazal ze je kokot, doment to ukazoval permanentne a demel, to je tiez dobry debel, schnabel ani nehovoriac, takze navrhujem zriadit hokejovy klub slovana niekde v kramaroch na psychiatrickej klinike, ale tam im este stat nepostavil stadion
@29 Slovan je stale lepsi ako ktorykolvek iny tim v extralige , ma slabe obdobie ale neboj to sa zmeni a potom zase Kosice skolonia hlavu pred skutocnym majstrom
@35 SI ako maly ale ked uz tak mame viac titulov stale sme lepsi ako vy , tak isto ako ma Kanada viac titulov a je proste aj tak lepsia ako Svedsko ktore tusim pred 3rokmi vyhralo majstrovstva , tak uz netrapos
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
][/IMG][/URL]
[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL= » imageshack.us ]ImageShack.us[/URL]
[URL= » img263.imageshack.us/i/obrazky4evers... ][IMG]
[/IMG][/URL]
[URL= » img263.imageshack.us/i/obrazky4evers... ][IMG]
[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL= » imageshack.us ]ImageShack.us[/URL]
-fandím
-pravidelne chodím
-ktoré robím
-ktoré chvála Bohu nevidieť v telke, inak by sa ľudia zhrozili, kde zas vypukla vojna
ale inak nefandím skalne nikomu
a potom
SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ide kosican na prazdnu branu a da gol
..ty traposis panacik, minulost nechaj minulostou, realita nepusti, Kosice dva tituly po sebe a prve miesto v lige, HC tipos len prehrava..
za to ze je to NHL nemusia byt lepsi .
ved neberime ti to nech mas byt aspon na NIECO odtial hrdy
Panacik (ROFL)