Pred nejakou dobou som nadával tak málo, že to ani nebolo denne. V poslednej dobe asi je to denne, ale nejak to v hlave beriem ako dočasné a plánujem sa vrátiť takmer k abstinencii, hoci momentálne si v tom smere nedávam žiadnu námahu
Nikdy som sa nenaučila ich používať, takže momentálne mi tá predstava príde nielen, že neprirodzená, ale dokonca nepríjemná
(Takže si zo mňa potom občas robia srandu )
Nadávanie iných mi ale neprekáža, pokiaľ je to v rozumnej miere
Ja akoby som ani nevedel nadávať proste mi to nejde vysloviť nejakú nadávku len tak... Musím mať na to dobrý dôvod, skôr keď ma niečo nehorázne vytočí..
nenadavam ale ked niekoho citujem tak pokial by to zmenilo vyznam tak to poviem presne tak
a nadavky u druhych ludi nemam rada ale nic nepoviem pokial to nie su 4 nadavky v jednej (kazdej) vete...vtedy to poviem a to vacsinou tomu cloveku vadi este viac
občas hej, ale málokedy niekomu konkrétnemu, je rozdiel nadávať na situáciu, pri vtipe na dokreslenie a urážať niekoho, ked počujem urážky v mojom okolí s cieľom šikanovať niekoho (aj mňa), dvíha sa mi tlak, nabehuje ekzém, bolia zuby a nekomentujem a ešte viac ma serie ak je to z úst niekoho kto je náboženský fanatik a každého by poslal do pekla (okrem seba)...fuuj zažila som FUCK!!!
Este na strednej, ked vsetci okolo mna nadavali vulgárne, tak som vobec nenadaval a moje nadávky boli “sakra” “do kelu”, “to je ale blbecek”, “ty blbec”, “ty hlupák” ked som zacal pracovat, tak zrejme zo stresu som zacal nadávať vulgárne a to az velmi. Nepaci sa mi to a snažím sa to zmenit.
Ja nadávam iba potichu, keď sa niečo pokazí... a to väčšinou iba ,,kurňa" (aj keď priznávam, že občas sa to ň zmení na v)
Raz som použila nadávku do pi... a znelo to tak strašne neprirodzene, že uz som to potom nikdy nezopakovala
spravidla to býva tak, že čím menšia slovná zásoba a schopnosť argumentovať tým viac nadávok ...čiže si myslim, že sa tým akurát ten niekto zbytocne zhadzuje
Nepoužívam hrubé vulgarizmy, možno tak 2x za život som nejaký vyslovila. Najčastejšie používam „do kelu“. Ak hovorím o niekom, kto ma vytočil, tak maximálne poviem, „to je taký idiot“, „krava“. Ale ja aj o sebe často vravím, keď niečo zmrvím, že „ja som taká krava“
kazdopadne mi pride mile ako si ista cast ludi mysli, ze hrube vulgarizmy pouzivaju len "jednoduchsi" ludia jasne ved treba vediet kedy nenadavat ako dlazdic a proste niekedy sa to fakt dobre nepocuva, ale hentaka simplisticka logika vzdy pobavi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
(Takže si zo mňa potom občas robia srandu )
Nadávanie iných mi ale neprekáža, pokiaľ je to v rozumnej miere
alebo parafrázujem a vysvetlím, že to bolo povedané hrubšie
a nadavky u druhych ludi nemam rada ale nic nepoviem pokial to nie su 4 nadavky v jednej (kazdej) vete...vtedy to poviem a to vacsinou tomu cloveku vadi este viac
A nemam rada nahrady nadavok ako napr. do piksle alebo nedokončené "do p.." to ma stve viac ako nadavky
@bebekex Na ktorú?
@torpedo08 Máš problém, ty lump? 0_0
Raz som použila nadávku do pi... a znelo to tak strašne neprirodzene, že uz som to potom nikdy nezopakovala