Nechápem tých co si tak silno upravuju fotky akoze chapem preco aby im kazdy pisal aka pekna fotka bla,bla ale ked im to napíse niekto neznamy a nahodou sa s nim stretnu tak asi budu zaskoceny ako ten clovek v skutocnosti vyzera!...
tak, raz za uhorský rok si ho otvorím a nemám problém spraviť v ňom čo potrebujem... v žiadnom prípade si však nedovolím tvrdiť, že ho nejak super ovládam (a to som v IT viac než zdatný...)
S photoshopom mám dosť silné skúsenosti, ale keď vidím nejakých neskúsených ludí ktorý robia s programom Picaso (najtrápnejší program ne svete) a pridajp si na fotky blesky a hviezdičky tak to je už ozaj na zamyslenie...
@pimkiee úplne s tebou súhlasím raz som mala Picasa ale bol úplne odveci tie hviezdičky mi prišli úplne mimo. Tak som zohnala Photoshop a je to omnoho lepšia vec....zozačiatku som tiež s tým moc nevedela ale tutoriály ma naučili dosť
môj miláčik... musím sa priznať, najprv som nevedel ani orezať obrázok v PS-ku, ale naučili ma to CEZ ICQ Pochopil som to o dve hodiny potom, ale to je len detail
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
to nie ale dnešna mládež ho použiva hlavne na to