láska na druhom stretnutí prvý raz som mala smolu na tmavé a to mi nechutí doteraz ale inak som sa zalúbila a aké? hlavne nech je čapované a nech to nie je corgoň, bažant alebo heineken....české sú u mňa naj
chutí mi napr. hoegaarden alebo stella artois a dievčatá ho majú radi, veď ani každému chlapovy nechutí pivo...
v jednej pražskej pivárni som dokanca pil 52% pálenku z piva... a nato že to bola len 52-ka to bolo hodne silné... doslova mi to pokrivilo celu tvár...
pivo som pred nedávnom nenávidel ale po kamošovej oslave ho milujem! mnááááááááááááááááááááám a ešte fajne chladene v horuci den užasne, mnam by som si dal (inač pivo vnímam ako nápoj nie ako alkohol, pretože nikdy nepochopím ked sa niekto chváli ako mu chutí vodka ) ved vodka a pod. nápoje su na opitie nie na chut ale pivo to je fajn
inač neviem akú presne značku ani nič jednoducho mi chutí preto súhlasim s @mielikki
ale len po menších dávkach si ho viem vychutnať. asi ako víno, keď ho vypijem také 3-4 poháre, už mi nechutí..ale tak keď si dám každý druhý deň malý pohárik, tak mi to strašne ide na chuť
najradsej mam pivo chladene pocas leta. Radsej viac horke ako sladke. Cierne nemam rad. Menovat znacky sa neoplati, ja pijem pivo, kazde ma svoje caro.
a zeny preco nerady pivo? lebo nechcu aby im prsa rastli (aj tak rastu len z cierneho )
inak som si pri tejto diskusii spomenula na situáciu, keď sa nás v škole prednášajúci pýtal, či pijeme pivo a ja som mu (po predchádzajúcej ťažkej noci) odpovedala, že bohužiaľ áno
heineken , kozel , staropramen , braník , kelt , smädný mních , starobrno , plzeň , gambrinus , radegast , šariš sa da tiez atď. a s takych co som ich pil len raz v zivote si pamatam take dobre - černá hora , krombacher .. a nemusim corgoň , bažant , steiger , stein .............toho je proste moc
pivo je najlepseee...a kedze mam tu cest a som v cechach tak si pivo vazne vychutnavam ...ale najviac mi zatedy chutil svijansky maz...po tom pive som sa vazne zalizuval(ale tes plati to ze zalezi kde a kedy vam ho capuju )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Naj su pre mna Heineken,Bažant,Starobrno.
ale mne to vyhovuje. na leto nekonečnekrát lepšie ako pivo alebo kofola.
tak choďte niekam s tým zovšeobecňovaním
najradšej mám heineken
Najradšej Budvar.
v jednej pražskej pivárni som dokanca pil 52% pálenku z piva... a nato že to bola len 52-ka to bolo hodne silné... doslova mi to pokrivilo celu tvár...
inač neviem akú presne značku ani nič jednoducho mi chutí preto súhlasim s @mielikki
plzeň
nie je lepšie ako dobré čapované (Kozel, Starobrno, Zlatý bažant)
juj aj večer skočím na jedného
ale čierny Steiger je #1
ale len po menších dávkach si ho viem vychutnať. asi ako víno, keď ho vypijem také 3-4 poháre, už mi nechutí..ale tak keď si dám každý druhý deň malý pohárik, tak mi to strašne ide na chuť
malé,velké,svetlé,tmavé
za drobné aj za výplatu
na oslavu aj na žial
saris naj (mi ukradli z choadnicky v noci )
a Staropramen (mm a Velvet), Leffe tmavé, Bernard 12° a vyššie, Kozel
a zeny preco nerady pivo? lebo nechcu aby im prsa rastli (aj tak rastu len z cierneho )
alebo Staropramen
milujem pivo
no, neviem čo je na ňom také úžasné, že ho do seba každý leje... stačilo mi raz ovoňať, aj to ma bolela hlava niekoľko hodín...
humus, no fuj
ako prasa noz..
inak som si pri tejto diskusii spomenula na situáciu, keď sa nás v škole prednášajúci pýtal, či pijeme pivo a ja som mu (po predchádzajúcej ťažkej noci) odpovedala, že bohužiaľ áno
pivečko mám rada ... a najradšej mám také z jednej maličkej pivárne v jednej malej dedinke
zato taký radler uplne mňam mňam! skoro vždy mám v chladničke, grepový alebo pomarančový od starobrna
kozel 12, kelt, plzen, urpiner je po novom strasne dobre pivo aj mnich sa da
nemam rada bazanta