ale kedysi som mala plno. teraz už mám len tieto aby som nemala prazdnu stenu pri stole. no čoskoro pojdu dole, lebo sa bude malovať.potom ich už hore nedám
mámp relepenú detskú mapu sveta plagátmi Paramore, Green day, Avril Lavigne, mám tam plagáty Step up 1 Step up up 2, jeden Twilightovský, kalendár z Kamaráta z roku 2010, kafáčsky, na stole mám ešte zoči voči ale nechce sa mi nalepiť.. a idú mi niektoré dosť na nervy. všetky okrem kafáčov a aj kalendár je v pohode ale nechce sa mi ich zvesiť
@drejka no prepac, ale pozri sa, co napisal na mna pve, ako on na mna, tak ja na neho....a to uz je nieco, ked niekto, kto vyzera, ako by v zivote nevidel zrkadlo okomentuje cloveka, ktory sa aspon vie upravit (ach)
na dverách sex and drugs and rock n´ roll, nad posteľou Mansona a nad komodou Korn, vše a ešte chcem velikánsky na jednu celú stenu,ale nemám presne vybraný
na intráku máme taký ten veľký z kina udrbaný k Midnight in Paris a potom ešte rôzne také malé plagátiky na filmové festivaly a tak
a doma mám woodyho allena v takom pavúčom odeve, van goghovu hviezdnatú noc, či jako sa to prekladá, bukowského, potom takú tú A4 formátovú pohľadnicu z pohody, kreslený tank od kamošky, garfielda a znova z kina udrbaný plagát k West of Pluto, ale len taký menší, lebo veľké neboli, a LaChapellovu fotku v plagátovom formáte, tú s Eltonom Johnom
na intráku mám celú stenu kde mám posteľ oblepenú plagátmi, ktoré som zbierala, keď som bola mladšia (nirvana, system of a down, him, lp) to aby som prelepila tu špinavú, popísanú stenu, no a vo svojej izbe som plagáty nikdy nemala
@pstros213 aaaa, to nie je az tak vela... porozmyslam... hlavne keby sa mi mala prerabat izba a bude cerstvo vymalovane, tak to uz nebudem lepit na stenu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
nemám ho ale chcel by som...
ale nejaké by som chcela
ale kedysi som mala plno. teraz už mám len tieto aby som nemala prazdnu stenu pri stole. no čoskoro pojdu dole, lebo sa bude malovať.potom ich už hore nedám
ak už by som "musela", tak nejakú goyoidnosť
nad posteľou
mam ich zaramovane pink floyd, pulp fiction a hentie dva su take male na platne
mam plagat z koncertu, pak plagat guild wars factions etc
a niečo podobné tomuto
Portal
a doma mám woodyho allena v takom pavúčom odeve, van goghovu hviezdnatú noc, či jako sa to prekladá, bukowského, potom takú tú A4 formátovú pohľadnicu z pohody, kreslený tank od kamošky, garfielda a znova z kina udrbaný plagát k West of Pluto, ale len taký menší, lebo veľké neboli, a LaChapellovu fotku v plagátovom formáte, tú s Eltonom Johnom
Podobný som aj ja mala donedávna kým sme nemalovali :/
@teriq hej hej, hugh... uz vlhnem
@pstros213 zaramovane vyzeraju este o hodne lepsie, to je pravda... nebolo to ale drahe?
@anjelik263 sak hod nejaku to svoju kresbu
@pacman a @gagrr chvalim portal aj audrey
» www.birdz.sk/webka/tomtoylc/...
» www.birdz.sk/webka/ladyfox/f...