Akú obuv nosíte doma? Ste s ňou spokojný? Je pohodlná?
Tak ja nosím šľapky. Sú už trochu otrhané a zodraté. Ale je mi akosi ľúto ich vyhodiť. Dosť si so mnou prežili (stanovačky). Proste mám k nim citový vzťah.
Hm, papuče, ale len keď je mama doma, lebo keď ich nemám a prejdem čo i len kúsok bosá, ona to zočí, tak mi začne pi***ať a dávať mi polhodinové kázne o tom, aké je to nehygienické. :/
@black_soul@fxx@h8u dom sa staval v 50. rokoch na dve etapy, staršie je normálne plné funkčné ,,jadro" s kuchyňou, kúpeľnou, rodičovskou spálňou atď. Po tom, čo starí rodičia zistili, že osem detí a ich partneri sa tam jaksi nezmestia, pristavili novšiu časť s tromi spálňami. Obe časti majú osobitné vchody, jediné dvere by sa dali vybúrať cez moju izbu, čo znamená, že by sa tadiaľ každý premával. Radšej sa trochu pobrodiť v snehu
@narazuvzdornaa kruté a to sa nedá pristavať neaká chodbička?
A ináč teda,aj my máme kupelňu tak,že bola len neskor doatavana,tak sa do kupelne ide cez..hmm,nazvime to "miestnosť kam vedu vchodove dvere" proste ten vchod Ale tak predsalen to neni vonku
Pred niekoľkými rokmi som mala také tie psie papuče a tiež som mala k nim citový vzťah... Stále som ich nosila. Keď im napokon dochádzala životnosť, (boli už celé vyčaptané, jeden pes nemal oko a druhý mal natrhnuté ucho) chcela som ich vyhodiť. Ale brat povedal, že ich chce. Aj keď sú vyčaptané, bez oka a s natrhnutým uchom. Navyše mu boli malé. ...Ale aj tak ich chcel. Dodnes nechápem tento jeho počin, ale dala som mu ich.
...A tak sa končí príbeh o tom, ako sa vyčaptané psie papuče bez oka a s natrhnutým uchom na ďalší čas uchránili pred potupnou smrťou v odpadkoch.
brrr..som nemyslela, ze tolko ludi chodi doma naboso..ved by mi nohy omrzli...ja bez slapiek nepohnem ani na krok..hned ako vstanem tak si ich obujem..su velmi pohodlne, makke, lahke...su panske, ale nevadi
bud chodiv v ponozkach,bosy,bosy bosy s teplakmi omotanymi okolo chodidiel alebo v papucach a to bud v Yetiho nohach,kravy,slony,vianocne soby a uz neviem ake mame doma
U mňa je status "juzepeoidný". Mám pocit, že od prenatálneho veku. Ak mám siahnuť po pondách, tak to musia byť v kobercoch záveje a tie už dááávno neboli. Pár závistlivcov, /ktorí majú termoreguláciu, ktorá dosiaľ nemá ani prvý mliečny chrup/ o mňe rozširujú fámu, že som ponožkofobik. A čo, mne je to vuršt! Veď koniec koncov prečo sa brániť proti pravde /a zvlášť vtedy/, keď je príjemná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
A pred nimi som mal šlapky ku ktorým som mal citový vzťah,čo-to už somnou prežili
ale u janky mám na znak toho, že u nej napoly bývam papučky.
k teme: ponozky alebo hocake papučky
"Chodím skoro vždy bosý, minimálne v ponožkách, obuv žiadna."
[koment č. 2]
a osobne, používam ponožky -
Prosím prosím, fotku toho domu! Teda aspoň toho spojenia teba s ostatným svetom
papuče nie..
a nerobí mi to dobre a aj tak to robím... ach jo
A ináč teda,aj my máme kupelňu tak,že bola len neskor doatavana,tak sa do kupelne ide cez..hmm,nazvime to "miestnosť kam vedu vchodove dvere" proste ten vchod Ale tak predsalen to neni vonku
...A tak sa končí príbeh o tom, ako sa vyčaptané psie papuče bez oka a s natrhnutým uchom na ďalší čas uchránili pred potupnou smrťou v odpadkoch.
A som s nimi spokojná