@b4rb1 ani nie teraz čo chodia tie kraviny že "ak dáš lajk, urobím to a to" tak som si dal že ak bude 5 lajkov tak tam tyzden nepojdem a aj o polnoci sa našlo 5 ludi
Ako uz len z principu sa tam prihlasim ale nejako ho neriesim ani tam nedavam statusy anif otky nepirdavam ani nekomentujem len som proste prihlasena...
No skvelé ani nie ale som tam teda vždy tam idem ako zapnem pc pozrem novinky či mi niekto nenapísal neokomentoval niečo možno sem tam si spravím nejaký test ked tak vyvesím na nastenku okomentujem niečo a idem preč.
sestre pred nedávnom skončil "mesiac bez facebooku" a ja tam chodím každý deň viac krát, pozriem si upozornenia, odpíšem, pozriem pozvánky... to máte tak skazená mládež....
Dlho som sa tomu branil (jeho predchodca boom ma nezasiahol vobec) , ale uz som v tom..... a hej ....je to zavislost...... ale moementalne produktivna a ked si uvedomim, ze mi to tam uz nic nedava , potom s tym zacnem nieco robit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
takže este 5 dni