Pred časom som sa vás tu pýtala, ktorý typ knihy upredňostňujete vo forme fóra, teraz vás prosím, ak môžte, zahlasujte mi aj do tejto ankety, uľahčíte mi tým veľmi robotu. Ďakujem
Otázka : Ak by si mal/a knihu vo všetkých týchto troch formách a mal/a by si si vybrať jednu, ktorú by si uprednostnil/a ?
Záleží na tom aký druh knihy a za akým účelom, pokiaľ je to kniha ktorú si potrebujem spoznámkovať vrámci štúdia tak som si navykol využívať e-booky kde na pol obrazovky mám e-book a na druhej polovici napr. Word, je to praktickejšie a rýchlejšie ako keby som mal striedať pohľad medzi knihou a obrazovkou. Všetky ostatne druhy kníh, čítané viac menej pre potešenie mám radšej klasické
nikdy som nevedela čítať ebook knihy, ani veci do školy, ani nič rozumné. trvá mi to vždy dvakrát dlhšie než normálny text, čo držím v ruke, neviem sa sústrediť na monitor a hlavne mám strašný zlozvyk zvýrazňovať si myškou všetko, čo čítam, a to prekliknem aj tri- štyrikrát, kým prečítam odstavec. takže mne všetko vytlačiť treba. a ani ani na audiobooks sa neviem sústrediť, to ma myká na všetky strany zas.
Nakoniec som si vybrala tlačenú knihu - to už je predsa klasika - ale veľmi blízko mám aj k audio-knihám to je super vec podľa mňa.. A najlepšie horory - si pustíš pred spánkom do slúchatiek a jednoducho počúvaš. Úžasné :3
tlačenú knihu nič nenahradí, ale mám aj čítačku e-bookov a som spokojná. Na nej čítam knihz, ktoré sa nedajú zohnať v tlačenej podobe. Na monitore som ebookz nečítala, hrozne ma boleli oči ale čítačka je robená inak, stránka vyzerá úplne ako papier. Takto mám stovky kníh pri sebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Otázka : Ak by si mal/a knihu vo všetkých týchto troch formách a mal/a by si si vybrať jednu, ktorú by si uprednostnil/a ?
ešte raz, ďakujem za ochotu
ebooky čítam len kvôli škole a to prečítam 20strán a už viac nevládzem