@likjul Steinway & Sons su pre profesionalov a ceny zacinaju tam kde luxusne auta...
k teme - nemam ho, ale tak trocgu sa do toho rozumiem a poviem ti ze klavir to nie je zly, ma kladivkovu mechaniku co je skvele a ponuka aj nejake dobre funkcie ako nahravanie...co sa mi na nom nepaci je slaby zvuk 2x6W...je to vazne slabe a mozno aj tiche, osobne by som si to pred kupou vyskusal...
Väčšina klavírov je ozvučených dvojicou 6Watt repro ... ale vždy sa to dá riešiť aj tak, že to pripojíš na nejaký zosilňovač alebo kvalitnú hi-fi vežu ... kvalitný zvuk musí mať aj čo do výkonu ale nestácať na kvalite čo pri malých zosilňovačoch cítiť, ale na také bežné domáce hranie v uzavretej miestnosti to úplne stačí... a každopádne to nebudú vyhodené peniaze do luftu skôr naopak .. za málo peňazí, vela muziky ^^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
k teme - nemam ho, ale tak trocgu sa do toho rozumiem a poviem ti ze klavir to nie je zly, ma kladivkovu mechaniku co je skvele a ponuka aj nejake dobre funkcie ako nahravanie...co sa mi na nom nepaci je slaby zvuk 2x6W...je to vazne slabe a mozno aj tiche, osobne by som si to pred kupou vyskusal...