Výber os. automobilu na ťahanie dvojnápravového prívesu
Pekný večer, poteším sa radám vo výbere, osobne s autami a výberom skúsenosti mám,
ale jedná sa o to, že sa mi naskytlo jedno hobby, ktorému sa chcem venovať a polovicu z roka budem potrebovať používať auto na ťahanie, chcem sa ale vyvarovať SUV a dodávk
neporadím ti len ti pooooviem čo viem ja WV sharan má tažné do 2 ton a ťahali sme za tým ten taký príves a na ňom bol naložený druhý sharan čiže cca cez 2 tony to mohlo mať. Ten sharan čo ťahal mal motor 1.9TDI 81kw a som myslel že pôjdem ak slimák určite ale po prvom kopci ktorý som vyšiel vo 4ke som prišiel na to že s tým výkonom by som mohol tahať ešte 2 také autá
@colt1911 ďakujem ja viem, lenže Diesel si neprosím, mám aj diesel a viem aké s tým sú peripetie a ešte k tomu VW Group o Sharane a Transporteri viem no hľadám benzín + LPG a hlavne s automatom a v koži - pretože som si na to už zvykol a viac krát sa mi stalo že som látku oblial a kým som to vytepoval tak som očervenel od zlosti skôr rozmýšľam nad obyčajným sedanom alebo kombi
@soreljulien Ja by som ti odporúčil ten Subaru OUTBACK.
Je to fajn auto, ktoré nieje SUV ale je to taký ''vyššie položený kombík'' má dokonca AWD (i keď to nemusíš mať)
Pri autách typu Mercedes a BMW mi príde asi drahý servis, takže neviem koľko si ochotný investovať do servisu.
Tá Honda je vlastne limuzína, takže si popravde neviem predstaviť s ňou niečo ťahať to isté si myslím aj o tom BMW aj o Mercedese. Všetko toto sa týka aj SAAB-u
Ináč ten Sharan nieje vôbec zlý nápad. Okrem toho, Sharan môžeš zohnať aj vo verzí 1.8T alebo 2.8 VR6
@thevanderdark servis ma až tak netrápi veľa vecí si viem urobiť a objednať aj sám a pohybujem sa medzi ľuďmi čo pomôžu, u toho subaru sa mi páči takmer všetko až na to že mi to nepríde moc až také pohodlné a s výkonovou rezervou predsa len má to len skoro polovičný výkon ... VW group neriešim, jeden mám a je to viac škody ako osohu a dá sa povedať že vzhľadom na to že ani nie je v ponuke tak sa asi len ťažko budem môcť odhodlať to prehodnotiť - mne sa zatiaľ pozdáva to BMW pretože má prevodovku po repase a má nainštalovaný dobrý splyňovač a je v dobrom technickom stave - jediné čo mi vadí je to že neviem zistiť v akom stave sú vankúše na vduchovom podvozku - predsla len jazda na vzduchu je trošku iný komfort
@thevanderdark chcem to na 5 rokov takže zasa jeden repas by ma nezabil za takú dlhú dobu, jazdilo by len po ceste - nuž v podstate to sú len všetky po jednom kuse čo vyhovovali kritériám ale som aj rád pretože LPG do V8 stojí polovicu auta a za polovicu jednak človek také nekúpi a za zvyšné peniaze do 4 000 eur nedomontuje zariadenie honda 1997, subaru 2001, MB 2000, saab 2001, BMW 1999 najlepšie na tom je že BMW je naozaj v zaujímavej výbave a takmer nič by mi za dlhú dobu nechýbalo a je to už verzia s Vanosom a zaujímavá je aj dohoda na cene keďže zatiaľ o to neprejavil asi vážnejší záujemca záujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Je to fajn auto, ktoré nieje SUV ale je to taký ''vyššie položený kombík'' má dokonca AWD (i keď to nemusíš mať)
Pri autách typu Mercedes a BMW mi príde asi drahý servis, takže neviem koľko si ochotný investovať do servisu.
Tá Honda je vlastne limuzína, takže si popravde neviem predstaviť s ňou niečo ťahať to isté si myslím aj o tom BMW aj o Mercedese. Všetko toto sa týka aj SAAB-u
Ináč ten Sharan nieje vôbec zlý nápad. Okrem toho, Sharan môžeš zohnať aj vo verzí 1.8T alebo 2.8 VR6
A vlastne aké ročníky to sú?