a prečo si brať život, veď tím sa nič nevyrieši a ľudia, ktorí vás majú radi (a verte, že sa takí nájdu), budú nešťastní a možno spôsobíte ďalšiu sebavraždu
ked v norimbergu odsudili viacerich nemeckich generalov na trest smrti obesenim tak sa vsetci ohradili ze ako vojaci maju narok na cestnu smrt pred popravcou catou
@yolis nič nepokazíš, ak priložíš pištoľ k spánku... odporúčam olovené strelivo. Totiž celopášť môže preletieť lebkou bez želaného efektu... Ale staré dobré olovo je olovo... deformuje sa, trhá a odráža sa...
Dokonca v Amerike jeden nemenovaný výrobca ponúkal jeden čas malorážne strelivo špeciálne pre samovrahov. Bolo laborované tak, aby prerazilo lebku iba na jednej strane a zanechalo malú dierku (celkom praktické, nieje potrebné toľko upratovať) a v dutine lebečnej projektil tak trochu... no robil bordel
(nechci vedieť, odkiaľ a prečo toho viem toľko o tomto spôsobe samovraždy...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
156 komentov
Povalu je nespoľahlivá, dýkou by som sa netrafila, podrezané žily narobia dva litre svinstva a guľka je neoriginálna.
2. moc otrepané, ale v prípad ruskej rulety trocha adrenalínu
3. príliš Emoidné
4. čo je dÍka?
obseneie neptrpada do uvahy neviem robit dobre uzle xD, k pistolinveiem ako by som sa dostala a rezat zili? prilis bolestive
ale ja by som si vybrala asi hodit sa pod nejake poriadne auto....audinu napriklad...nech to ma aspon styl
to by si dokazal? =D
2. Rýchle a bezbolestné
3. moc EMO
4. Au
Ale ak, tak možno predávkovanie halucinogénmi, pustiť si dobrú hudbu. Myslím, že by sa mi páčilo Falling Down od Oasis alebo Pool od SFP.
Škoda, že som už minula zásoby.
Len tak mimochodom, prečo si myslíte, že guľka by bola bezbolestná, keďže tu ostáva možnosť, že sa netrafíte?
A rozhodne nie slučku, ostanú potom nepekné kôpky.
Žily treba rezať zvislo, ak chcete skôr vykrvácať. Ak len upozorniť, tak vodorovne, je väčšia možnosť, že vás stihnú zachrániť.
Ale ja sa nechcem zabíjať ... ja tieto veci nechávam na toho hore on vie, kedy so mnou urobí koniec a tak to má byť
Aj noz je pre slabochov , my drsnaci sa radsej ubijeme olovenou tycou
Inak je to fakt funny čítať, vaše komenty. Ano zabudla som na pár veci.. ako skok z budovy, predávkovanie sa... a iné.
Ale aj tak predstavte si čo by si večšina slovenksa zvolila?.... Neviem, momentálne ma to fascinuje. Fascinuje ma smrť, a jej priebeh.
Dokonca v Amerike jeden nemenovaný výrobca ponúkal jeden čas malorážne strelivo špeciálne pre samovrahov. Bolo laborované tak, aby prerazilo lebku iba na jednej strane a zanechalo malú dierku (celkom praktické, nieje potrebné toľko upratovať) a v dutine lebečnej projektil tak trochu... no robil bordel
(nechci vedieť, odkiaľ a prečo toho viem toľko o tomto spôsobe samovraždy...)