Tak ze ahojte ja sem davam toto video a som zvedava ze co na tu to pesnicku hovorite oooo a este aby som nezabudla pridavajte sem videa iba ohladne hudby dakujem.. Takze tu je to video - - - ->
@terinkapery - toto opakovanie správ je chyba Birdzu Stáva sa to aj v TS-kách
K pesničke.. Dá sa počúvať, nevadí mi, ale dobrovoľne si ju už nezapnem. Ja radšej inú hudbu
@terinkapery to co pocuvam ja by sa ti asi nepacilo, je to taky mix ... za vsetkeho nieco ... a tuto pesnicku co si tu dala ty, by som ani nepoznal, keby nebola z Hobita
@terinkapery no keby mám dať čisto môj vkus... tak to je už potom čistý pirate metal, ale tak posledne som počúval nejakú keltskú muziku a teraz mi hrá Survivor
@johny154 čo mi kamarát rozprával, tak v AC4 bola dcéra Williama Kidda... tak tu máš baladičku kde je jeho život docela pekne zhrnutý... s pašovaník hašu, lúpením zlata, odsúdením, útekom, zakopaním pokladu a aj to ako sa z vojaka stal pirát
Tie posledne 3 sa mi pacia asi najviac ked som ich pocuvala tak mi tatino ukazal ze ked sa mi pacia tie tri tak by sa mi mohli pacit aj take nieco na takyto styl co hovorite????
Dobre vsetky pesnicky sa mi pacia ale teraz prejdime k niecomu rychlejsiemu alebo modernejsiemu nie uplne ale len tak ja sem dam jednu pesnicku ale zamerajte sa hlavne na slova tej piesne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Aj ty daj nejaku nemam co pocuvat:,-(
K pesničke.. Dá sa počúvať, nevadí mi, ale dobrovoľne si ju už nezapnem. Ja radšej inú hudbu
Hej suhlasim hihihahaa
because Pirates!
Vsak kazdy z nas ma svoj "fkus"...
ešte som vám ale sľuboval Survivor...
a na tému Pirate Metal, dám prvú skupinu, čo to kedy hrala
Nemeckou kvalitou podkutý Running Wild:
A okrem toho dve podobné: (nerátajúc všetky titulkové z Pána Prsteňov:
N41Pp_bI3g" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.youtube.com">» www.youtube.com/watch?feature=p...
» www.youtube.com/watch?feature=p...