Chcem, aby ľudia žili v harmónii s prírodou, ako to má byť.##Chcem, aby ľudská technika išla dopredu a je mi jedno, že to ničí našu Matku Zem !##Je mi to jedno
ja chcem stredovek. koníky, a čarodejnice, černokňažníkov, a strašidelné lesy plné entov cintoríny kde ožívajú kostlivčekovia a alchymistov ktorí vybuchujú vo svojich vežiach. to je pekné nie? n_n
prečo tie červené hviezdičky, priatelia? no tak, nečertite sa. proste sa pýtam, čomu dávate prednosť a ako by ste radi videli budúcnosť našej planéty, ach bože môj, to je horšie jak krotenie divých svíň hen za polom.
ja ti neviem. čo si mám vybrať. jedno mi to nie je, no technologický pokrok neznamená (sám osebe) nutne ničenie prírody. ničenie prírody je spôsobené 1. rozpínavosťou a nešetrnosťou priemyslu 2. ľudskou hlúposťou a iracionalitou
. čiže. žime v harmónii s prírodou, ale tu treba dbať na jednu vec:
matka Zem je v stave tzv. mampičizmu. to jest, ľudstvo sa svojimi kreáciami zničí akurát tak samo. matka sa vystrábi.
namieste by bolo skôr povedať, chcem, aby technologický pokrok prebiehal bez toho, aby ľudstvo degenerovalo a menilo tvár krajiny k horšiemu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
hneď mi bolo jasné, kto založil túto ,,anketu"
moja, fanatizmus nie je cesta!
...
Na čo mi bude supermoderný fotoaparát, keď nebude ničoho krásneho na zachytenie... ?
pekný večer.
ja ti neviem. čo si mám vybrať. jedno mi to nie je, no technologický pokrok neznamená (sám osebe) nutne ničenie prírody. ničenie prírody je spôsobené 1. rozpínavosťou a nešetrnosťou priemyslu 2. ľudskou hlúposťou a iracionalitou
. čiže. žime v harmónii s prírodou, ale tu treba dbať na jednu vec:
matka Zem je v stave tzv. mampičizmu. to jest, ľudstvo sa svojimi kreáciami zničí akurát tak samo. matka sa vystrábi.
namieste by bolo skôr povedať, chcem, aby technologický pokrok prebiehal bez toho, aby ľudstvo degenerovalo a menilo tvár krajiny k horšiemu