Čaute. No takže teraz som na gyme šla som sem lebo som sa nevedela rozhodnúť čo chcem robiť a aby som ešte získala čas. lenže ja to neviem ani teraz. Chcem mať dobrú prácu v ktorej si zarobím a aj sa zamestnám a to je niečo ako lekárstvo, farmácia, špec.
s medicinou sa uplatnis vzdy to je fakt, ale nie vzdy ju vystudujes, ked ta bavia ine veci. podla mna rob to co ta bavi a bud v tom dobra a ked budes v tom dobra a ponuknes na trhu nieco viac, tak sa zamestnas
pokiaľ ťa baví interiérový dizajn, študuj to. to je velice perspektívny odbor a pokiaľ budeš dobrá, nemáš dôvod sa neuplatniť.
(okrem toho špeciálni pedagógovia pracujúci napríklad s autistami mnoho nezarábajú, ak ti už ide o to. bývalý mal toto smerovanie a nepamätám si, že by nejak extra ovplýval financiami špeciálna pedagogika, rovnako ako sociálna práca, sú veľmi veľmi finančne nedocenené odbory)
Bola som na tom rovnako ako ty, tiež som nevedela, tak som šla na gympel a do poslednej chvíle som nevedela, čo chcem robiť a nakoniec som sa rozhodla to risknúť so psychológiou, aj keď ma od nej veľa ľudí odhováralo. Ale to ma posúva ešte viac dopredu, aby som im ukázala, že budem robiť, čo chcem, alebo sa o to aspoň pokúsim. A keď nie, tak pôjdem na inú výšku o rok... no čo, život sa mi kvôli tomu nezrúti.
Nájdi si, čo chceš robiť a choď za tým, kašli na reči iných, život to zariadi aj tak po svojom, možno budeš s titulom aj tak robiť vo fast foode ako mnoho iných... Ale načo byť hneď pesimista, všakže? (alebo realista
@spacebound ak veríš tomu, že to, čo ťa baví, ťa neuživí, tak si stratený prípad... pozdravujem tvoje ja o 50 (alebo aj menej) rokov, keď ťa budú dožierať vlastné nenaplnené sny
@spacebound ... no boha .. takze podla toho, co tu pises, sa ja nikdy neuzivim ... ale to je blbost kokos ... ak budes dobra v tom co vystudujes tak sa uzivis ... a uprimne .. neviem si predstavit, ze by som studuvala nieco co ma nebavi napr. medicinu .. by som spachala samovrazdu po tyzdni ... inak suhlasim s @11
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
(okrem toho špeciálni pedagógovia pracujúci napríklad s autistami mnoho nezarábajú, ak ti už ide o to. bývalý mal toto smerovanie a nepamätám si, že by nejak extra ovplýval financiami špeciálna pedagogika, rovnako ako sociálna práca, sú veľmi veľmi finančne nedocenené odbory)
Načo robiť niečo čo ťa baví, keď môžeš ísť inam však
Nájdi si, čo chceš robiť a choď za tým, kašli na reči iných, život to zariadi aj tak po svojom, možno budeš s titulom aj tak robiť vo fast foode ako mnoho iných... Ale načo byť hneď pesimista, všakže? (alebo realista
všetko to záleží len a len od teba