Mne velmi záleží na kvalite a preto si vyberám aj poloshirt a aj tričko, lebo vždy mám naj značky. Ale keď sa mám rozhodnúť, tak rozhodne Poloshirt. Naposledy som si kúpil 2 od Lacoste-krásne a fajnové. Jedno je z limitovanej edície za 160€ a druhé je biele s nadrozmerným krokodílom za 90€.
"poloshirt" som si musela hodiť do gúglu, aby som vedela, čo to je
a nepáči sa mi to.
nosím normálne tričká v normálnej cene (najdrahšie tičko, ktoré mám stálo 20 € , aj to som sa dlho-predlho rozhodovala, či sa za také niečo oplatí vyhodiť toľko peňazí [reakcia na @2 ])
inak akože vela ludi vyhodi aj viac penazi za tričko.. ale na to ze je to Lonsdale je to prehnane vela penazi.. Teraz som to kukla. Tričká Lonsdale sú od 5 eur @roman103 ak si hento písal pravdu tak si sa PORIADNE OJEBAL!
@as no moze byt ale ja som to tak nebral pretoze poznam kopec ludi co maju drahe veci ale neviedia si zaplatit pivo lebo celu vyplatu jebli na topanky napr skor som ho lutoval ale ako vychvalovanie to vobec neberiem ale no....uhol pohladu
Čo máš po výplate z brigády a celú výplatu si dal na dve tričká?
Mimochodom, lacoste veci kupujem, no to čo si napísal je troška premrštená cena. Ešte tak keby si to kupoval od Ralph Lauren a podobných značiek, dalo by sa ti to aj veriť
@jaro1991 jj preto som to napísal tak v neurčitku, že "dalo by sa ti to ešte veriť" Ale to tam máš už tie najdrahšie tričká za toľko a nie som si istý či tam bežne dosahujú ceny 160€
@roman103 na mne bude aj tricko za 2 libri lepsie vyzerat ako tvoj nadrozmerny krokodil , haaaa haaa! Nieze by sme ti zavideli, ale napr. mne by tych penazi bolo luto, aj keby som ich mal neviem kolko ale asi v tom vidis nejaky skryty zmysel, co my obmedzenci nevidime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a nepáči sa mi to.
nosím normálne tričká v normálnej cene (najdrahšie tičko, ktoré mám stálo 20 € , aj to som sa dlho-predlho rozhodovala, či sa za také niečo oplatí vyhodiť toľko peňazí [reakcia na @2 ])
Mimochodom, lacoste veci kupujem, no to čo si napísal je troška premrštená cena. Ešte tak keby si to kupoval od Ralph Lauren a podobných značiek, dalo by sa ti to aj veriť
Chalan sa jednoducho prepočítal