vyvoláva vo mne pocit vybuchujucich do vzduchu idúcich peňazí ,nikdy by som nedala za to ani euro a nepríde mi to ani pekné ani estetické ani fascinujúce ani nič. proste strašne neuznávam totok.
ale prskavky sú celkom pekné ,prskavky asi vo mne vyvolávajú nostalgiu.
co ja viem tak je to pekne niekde na namesti alebo na festivale a podobne ale zas nostalgiu ani ne no ale nemam rad ked po dedine buchaju mesiac pred a mesiac po silvestri co sa u nas uz sa deje no a potom sa psik boji
Mama ma furt volavala kukat ohnostroje cela nadsena, a ja som sa tesila ze sa ona tesi, ale moc som to nadsenie nikdy nechapala ale hej je na tom celom cosi smutne, a najviac nostalgicka mi pride spomienka z raneho detstva ked sa na silvestra vsetci tesili a odpocitavali a ja som sa pozrela na hodiny v obyvacke a pomyslela som si ze si kazdy rok na silvestra vybavim tuto spomienku a pohlad na hodiny az do konca mojho zivota, a naozaj si ju rok co rok vybavim a je to celkom deprimujuce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
mohlo by sa už skončiť to moje obdobie dažďov a sucha
ale prskavky sú celkom pekné ,prskavky asi vo mne vyvolávajú nostalgiu.