Nepovedala by som ze vychadza ale myslim si ze som stale "dostala" viac toho dobreho ako niektori ludia a preto si nedovolim stazovat...mozno som len ja stale neprisla na to ako to uchopit aby som aj pocit mala dobry a uspokojivy pre mna no
Bol som v nemocnici par dni. Od bolesti som sa nevedel pohnut, ale dokonca ani zakricat na sestricku v noci. Hnev ani zufalost nepomahal a zaspat som nevedel v tej polohe.... myslim si, ze zivot je fajn a ked som po par dnoch znovu pocuval hudbu cez sluchatka, tak som bol stastny a aj som plakal.
Uz ani nie, teda poslednu dobu ani nie... ale to tak furt byva ked zacnem byt stastny ze sa to zakonite dost katedralne pojebe potom. Uz sa aj bojim byt stastny normalne
život je super , stačí nájsť si niečo čo ma perspektívu a makať na tom , posúvať sa vpred a popritom si užívať zaslúžené chvíle oddychu. ale hlavné je aby sme boli zdraví
v škole sa mi darí, zistila som, kam chcem v živote smerovať a aj v tom sa mi darí celkovo sa mám fajn.. jediné, čo mi trošku vadí je, že tým, že starnem (aj keď mám len 19 ... veľa blízkych ľudí odchádza a nie je to, že by mi odišli zo života, len ich nemôžem vidieť tak často ako predtým a z toho mi je smutno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Komu nie, je neprisposobivy kus hnupa, lebo stazovat sa, hovno robit, je tak lahke
To je všetko.
a kto si mysli, ze hovno robim (komentar prvy), to bere kokotne paradne...
ale uvidime co prinesu dalsie mesiace...
Ľahký život má od mojich predstáv veľmi ďaleko.
Úplne sa to zvrtlo, proti mne. Všetko sa posralo, a tak robím hovno a sa tvárim, že je všetko v pohode.
Čiže dáko tak.