@zelenookarysavka veď keď ta tak volajú od malička tak podľa mňa nato si zvykneš a je ti to jedno potom ... a ak chceš tak si meno upravíš podľa seba mám kamošku čo sa volá Karin a všetci ju voláme Kaja
Ja chcem najprv podakovat,ze som chlapec lebo keby som dievca tak by som sa volal bud Deborah alebo Brona.a kedze nemali chlapcense meno v zalohe,tak mi rychlo dali po otcovi ale som spokojny,i ked si ho vela ludi nevedelo zapamatat
svojim príspevkom som myslel tvoju diagnózu, či je liečiteľná...
moja homosex. sa neda vyliečiť, správanie a život gayov však áno...
tým, že som sa zmenil som dokázal sám sebe že sa to dá, druhým sa môže o niečom takom iba snívať, nedokážu to lebo nemaju pevnu vôľu a vieru v Boha....
a ako skončíš ty, je len tvoja vec a bude mi to zrejme iba ľúto ........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
heh, ale za poplatok ti zmenia meno bárs kedy na úrade ....
a na Slovensku by si bol jeden jediný - oroginálny ..
filip
a filip je vééééééééľmi pekne men .....filip
máš pravdu pre niekoho to bolo lepšie .......filip
buzerantom som aj zostal, to sa neda vyliečiť, či?
však to musíš poznať....
Ale teraz som s menom Eva spokojná.
Keby som sa volala napr. Gertrúda tak okej, pochopím, možno by som s tým mala problém, ale vyčítať by som to rodičom asi nevyčítala.
Ale to je veľmi nepravdepodobné, že by mi rodičia dali také meno.
Síce sa snažím ľuďom vsugerovať, že sa volám Magda, ale..
Pomenovali ma rovnakým menom, aké malo v deň môjho narodenia meniny. Ale zvykla som si. Mám to aspoň vybavené na jeden šup.
svojim príspevkom som myslel tvoju diagnózu, či je liečiteľná...
moja homosex. sa neda vyliečiť, správanie a život gayov však áno...
tým, že som sa zmenil som dokázal sám sebe že sa to dá, druhým sa môže o niečom takom iba snívať, nedokážu to lebo nemaju pevnu vôľu a vieru v Boha....
a ako skončíš ty, je len tvoja vec a bude mi to zrejme iba ľúto ........filip