Takze mam holku ktora porobila fakt zopar zlych veci a ja sa vzdy na ne spomenem ked je ne mna protivna alebo ma uplne odpisuje a vzdy jej to ja debil pripomenem... uz jej to fakt ako vadi a neviem ako sa zbavit toho aby som jej to prestal vycitat... pove
hehe, mile riadne myslim, ze by ste sa mali o tom otvorene porozpravat, teda o tych zlych veciach a mozno pochopis, co a ako bolo a prestanes jej to vycitat
keď jej to pripomínaš teraz, čo potom budete robiť o 10 rokov??? načo si s ňou, keď jej máš stále potrebu niečo vyčítať? a načo je ona s tebou, keď jej prekáža, že vyslovíš svoj názor?
@mm47 v tom čo napísal hore sa nevyjadruje, či spravila pičoviny počas chodenia s ním. Čiže môže jej vyčítať minulosť a to by nemal... potom načo je s nou, keď si o nej myslí niečo na základe toho, čo spravila?
Ja to robím tiež. Vlastne.. Už nemám ku nemu takú dôveru. Chcem mať, ale jednoducho to nedokážem. Stále mám pocit, že možno robí to isté čo robil a ja o tom nič neviem. A ani nie že mu to nejako moc vyhadzujem pred oči ale nedokážem na to nemyslieť. Skoro stále.. A mám také poznámky. Jeho to vraj už nebaví počúvať, ale ja sa toho nedokážem zbaviť. A on mi vyhadzuje samé hlúposti na oči, ktoré sa nikdy nestali len tak provokačne.. Niekedy sa pýtam či má taký vzťah zmysel....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
To sa nedokážete na rovinu sa porozprávať?
rozíďte sa a hotovo!