Asi urcite cez vydavatelstvo. Postup neviem aky je, ale ked chces vydat vlastnu knihu, budes muset oslovit nejake vydavatelstvo, dohodnut sa na stretnuti, ukazat vytvor a nieco bodobe.
Keby si to robil sam, vyjde ta to nehorazne naklady
citala som si to s tymi iluziami dobre som sa narehlila, ale ujo s magisterskym titulom pouzil taky styl pre teens, ktori nahodou si povedali, ze daco vydaju....hmmm, myslim, ze ani tato oblast sa nevyhne tomu, co vladne uspechu: kus stastia v spravnom casopriestore...vid eragon...uprimne, nezasluzi si toto dielo taky ohlas, aky ma...ale chlapec je z ameriky, prisiel v spravny cas ...svet sam o sebe je kruty, nielen knizny veltrh, a ujo magister zabudol dodat, ze tu na slovensku sa ani vydat knihu neoplati
najsmutnejsie je to, ze gycove knihy od ludi typu emma tekelyova, zdena studenkova atd. sa vydavaju ako na beziacom pase... a inak, poeziu vydas veeeeeeelmi velmi tazko, drzim teda palce mna to asi tiez raz bude cakat...
s tym eragonom...to mu vydali rodicia kedze mali vydavatelstvo nuz...
je dost tazke vydat knihu, pretoze vacsinou idu dost po mene
ked napises nieco megaultrauzasne...taaak ti to vyydaju...len bohuzial, uz je z toho len biznis...a radsej vydaju nieco, o com vedia urcite, ze im to bude sypat
viem, ze mal rodicov ako najlepsi bod, no urcite mu pomohla najme amerika aka taka, a my vieme, aka je, dokaze spravit "fenomen" aj z priemeru...keby nasi autori zijuci v australii tusim, co napisali Dievcatko, boli americania...no, uz by sa tocil prvy diel ...ozaj ak osa len volali, som uz aj zabudla, take zaujimave meno mali
tak tak, je to jeden velky biznis, ale myslim, ze ak ma raz jedno dielo naozajstnu skutocnu hodnotu, neporazi ho ani moc penazi!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Keby si to robil sam, vyjde ta to nehorazne naklady
v tomto fore uplne dolu som o tom písala možno pomože
tu je zoznam vydavatelstiev, vyber si
ale záleží najma na tom o aku knihu ide, aký žáner a tak a podla toho si vyber vydavatelstvo
citala som si to s tymi iluziami dobre som sa narehlila, ale ujo s magisterskym titulom pouzil taky styl pre teens, ktori nahodou si povedali, ze daco vydaju....hmmm, myslim, ze ani tato oblast sa nevyhne tomu, co vladne uspechu: kus stastia v spravnom casopriestore...vid eragon...uprimne, nezasluzi si toto dielo taky ohlas, aky ma...ale chlapec je z ameriky, prisiel v spravny cas ...svet sam o sebe je kruty, nielen knizny veltrh, a ujo magister zabudol dodat, ze tu na slovensku sa ani vydat knihu neoplati
ja odporucam si rovno najst prekladatela
je dost tazke vydat knihu, pretoze vacsinou idu dost po mene
ked napises nieco megaultrauzasne...taaak ti to vyydaju...len bohuzial, uz je z toho len biznis...a radsej vydaju nieco, o com vedia urcite, ze im to bude sypat
Aj ja planujem vydať dačo, ale ešte musim napisať zopár poviedok, bo toho ma mmalo...
tak tak, je to jeden velky biznis, ale myslim, ze ak ma raz jedno dielo naozajstnu skutocnu hodnotu, neporazi ho ani moc penazi!