tazko povedat.....pomerne dost, zalezi od toho co kupujem, ale moze to byt aj viac ako 700 eur....vravim, ze zalezi od situacie....vacsinu oblecenia som si poslednu dobu kupoval v zahranici takze sa to za rok moze slusne vysplhat, podla toho co mi treba
neviem povedat cenu ale tak dajme tomu ze priemerne rocne 2-3 nove rifle, jedny cizmy, ale 3 pary roznych topanok, milion triciek, zimny kabat, nejaka bunda...no bude to nad 500E
za rok? fuh, co ja viem, ale urcite dost..najviac asi tricka, nohavice, topanky..proste taky zaklad....plus zimne bundy asi zo 2, 3, plus jeden kabat.. .. a tak..
márnotratná nie som nepotrebujem 3čká za 1000ku dokonca ani rifle nemusia byť drahé a radšej kupujme vo výpredajoch, vtedy parádne ušetrím takže ja moc toho neminiem...nevem povedať koľko to asi môže byť ale nie veľa...
Okrem obuvy som si uz velmi dlho nic nekupil. Takze do 120 ojro rocne (max 20 ojro zimne topanky zysok tenisky). Sem tam sa potesim nejakym fsas, alebo atticus trickom ale inak mi je to u prdele. Aj tak stale nosim to iste. Ale veru je najvyssi cas vyrazit na nakupy, uz 5 rokov nosim 2 mikiny a nemestim sa uz do vacsiny rifiel (nie ze by boli male, iba ja som dost pribral)
neviem ne bars, jak kedy, obcas si kupim nieco cez leto, pripadne dostanem nieco cez zimu, nic viac...Ja mam zly pocit, keby som otca este viac zdieral, staci kolko toho prejem a tak
To netuším, záleží to aj od mojej finančnej situácii a či mám obdobie, ked kupujem veľa alebo nie.
Boli roky, ked to bolo mesačne tak 3000sk, teda 100€, takže to mohlo byť ročne tak 1200€, teraz mám obdobie, ked ma nebaví tak oblečenie kupovať, takže je to menej, ale koľko, to si netrúfam odhadnúť.Ale o dosť menej...
nekupujem v značkových obchodoch, zimný kabát mám viac ako aj rok,zimné topánky nemám,akurát tak každý rok kecky dáke.. rifle a pod kupujem väčšinou počas sviatkov a medzi tým možná dáke triko,takže asi nie moc
inak keď sme pri tom Neviete kde by som kúpila flanelovú košeľu dámsku? ..Bo to v obchodoch dáko nevidím kam raz za čas zavítam
Noo ťažko povedať väčšinou tak cca. 300€, každý rok si kupujem dvoje tenisky + jedny topánky. Tento rok sa to trochu predraží lebo som kupovala šaty a topánky na stužkovú.
Na oblečenie moc peňazí nemíňam skôr na tenisky tie sú asi najdrahšie
Je obdivuhodné, ako to viete vyjadriť číselne. Ja to fakt nedokážem zpriemerovať. Jedno je isté, mám rád výpredaje v Benettone, keď ceny klesnú na 1/10. A tak pulóver, ktorý stál pôvodne 200 éčiek, kúpim za 20. Podobne je to s topánkami. Paciottky kúpim za stovku, pričom pôvodné stáli aj cez tristo.
za rok? co ja viem 400,500€ ,tento rok kvoli stužkovej o 2 stovky viac..nechápem ludi co nosia veci "kym sa neznicia" ,tych 30-40€ mesacne nieje nic hrozne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Boli roky, ked to bolo mesačne tak 3000sk, teda 100€, takže to mohlo byť ročne tak 1200€, teraz mám obdobie, ked ma nebaví tak oblečenie kupovať, takže je to menej, ale koľko, to si netrúfam odhadnúť.Ale o dosť menej...
inak keď sme pri tom Neviete kde by som kúpila flanelovú košeľu dámsku? ..Bo to v obchodoch dáko nevidím kam raz za čas zavítam
Na oblečenie moc peňazí nemíňam skôr na tenisky tie sú asi najdrahšie
ale tak cca. 300 - 400 € &asi hej.
ale momentálke kašlem na šetko, šporím na mininotbook