Sú na to určité dychové techniky a dosť nepríjemný tréning skús pozrieť stánky o voľnom potápaní (freediving). Chvíľu som sa tomu venoval ale lepšie je poradiť sa na odborných fórach ako tu, aby človek nevyviedol nejakú kravinu.
Poraď sa na odborných stránkach a fórach o voľnom potápaní (freediving).Tam ti poradia nejaké techniky ja som sa tomu chvíľu venoval ale je lepšie poradiť sa s odborníkmi ako vyviesť nejakú kravinu.
@4 asi mas na mysli clenbuterol hydrochloride. skutocne sa pouziva ako doping ale nie preto, ze roztahuje pluca, ale pre silny lipotropny ucinok. bezne sa vsak pouziva pri astme bronchiale pri bronchospazmoch a zuzeni priedusiek, teda roztahuje bronchy....
k teme - tiez som mal ten isty problem ale potom som nasiel rozne cviky ktore pomahaju rozvijat vitalnu kapacitu pluc. najzakladnejsi bol tusim maximalny nadych a zotrvanie v nom...
zozaciatku som to trenoval len tak mimo vody. Po case, ked som mal pocit ze vidim pokroky som presiel na lavor s vodou/umyvadlo. az ked som si bol isty, isiel som do bazena
bude to zniet prekvapivo ale trenuj zadrzat dych pod vodou.
Ked som si to merala tak prve ponorenie okolo 45 sekund, druhe uz minuta aj nieco..a tak to slo az kym som nedala nejak minuta a tristvrte az 2 a viac uz ptm neslo..
som videla taky dokument otom ako to teenovali ajedneho naucil ze vydrzil 3 minuty kks nechapem ako ale to proste clovek musi byt velmi sustredeny amat ais pod kontrolou atak jabysom nevydrzala nai minutuja po 10 sekundach sa uz smejem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja mam v skole namiesto telesnej plavanie a v septembri som vobec nevladal pod vodou a teraz uz vladzem viac
k teme - tiez som mal ten isty problem ale potom som nasiel rozne cviky ktore pomahaju rozvijat vitalnu kapacitu pluc. najzakladnejsi bol tusim maximalny nadych a zotrvanie v nom...
Ked som si to merala tak prve ponorenie okolo 45 sekund, druhe uz minuta aj nieco..a tak to slo az kym som nedala nejak minuta a tristvrte az 2 a viac uz ptm neslo..