Ako zistím, že ma vyhodili zo školy?..nespravila som niekoľko skúšok a nemám dostatok kreditov do ďalšieho semestra...príde mi domov list alebo to musím nejak vybavovať ja?
@kikki neviem, ja este nechodim na vysku ale poznam zopar ludi, ktori to tak spravili a v pohode, este mozes vyuzivat tusim aj vsetky tie karticky a neviem co, vlastne si este student
na niektorých školách ale pol rok neriešia... prešla by si do ďalšieho semestra možno aj keby si tie kredity nemala... a to by z teba ubudlo, keby si tam išla, a normálne ich o to požiadala? nech ti tie doklady vystavia na počkanie??? to už je aký level lenivosti...
tak potom kasli na to a uzivaj si, ze nemusis stat v zastupe na urade prace a cestovat si so zlavami a neviem co, stat nas uz aj tak dost zdiera preco trosku nevyjebat so systemom tiez? a aj tak uz to mas jedno teraz, ten polrok uz mas zapocitany takze rok uz mas odstudovany tak ci tak
No podla mna tam nechod ale daj sa vyhodit tak ze pockaj kym ti pride list (mal by ) a potom do 7 dni to nahlasuj na urad prace. Lebo naco ti je ze mas to za sebou ked musis obiehat kazdy mesiac nejaku robotu a bat sa ze ta este aj z uradu prace vyhodia a budes bez roboty musiet platit tie odvody a vsetko...nechaj tak. Ja som spravila chybu ze som neposluchla mamu ze sa mam nechat vyhodit a neurgovat ich ze ahaaa ja u vas nechcem studovat... a teraz je to nie ze nanic ale horsie...proste ucet by prisiel keby si neprisla po tych 7 dnoch od prichodu listu ze si vyhodena na urad prace ale neskor tak potom by si ten rozdiel musela platit z vlastneho vrecka.
ak potrebujes papier o tom, ze si ta vyhodili, tak im bud napis alebo tam chod osobne. ak to nepotrebujes a doposial ti nic neprislo, je pravdepodobne, ze fakulta vyhodnocuje tieto veci az po ukonceni akademickeho roka (na ef umb to bolo uz po zimnom semestri ale viem ze na tuzvo to je az po letnom). dokym nemas papier, s ktorym mozes ist na urad prace, tak si zjavne evidovana ako student. skus napr niekde vyuzit isic, ci ti este plati. nie je zaruka, ze ak plati tak ta zatial nevyhodili, ale vacsinou to tak asi je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
....asi by som napísala mail na študijné
na niektorých školách ale pol rok neriešia... prešla by si do ďalšieho semestra možno aj keby si tie kredity nemala... a to by z teba ubudlo, keby si tam išla, a normálne ich o to požiadala? nech ti tie doklady vystavia na počkanie??? to už je aký level lenivosti...
super... a? to neznamená, že to nemusí absolvovať -.-
lenže ti to možno príde až po konci školského roka, no šak ale tvoj problém. v podstate keď si stále študent...