Prihlás sa
Činžiak
Fórum
Statusy
Blogy
Obrázky
Ľudia
Môj profil
Nastavenia
Roleta
Prihlásiť sa
Registrácia
O BIRDZi
Kontakt
BIRDZ
Fórum
Pridaj
fórum
Nové
fóra
Kategórie
fóra
Ožilo
Moje fóra
Hľadaj
BIRDZ
Fórum
Cestovanie
Vyhliadkové lety v BA
Sexytellhim
23.
1.
januára
2012 11:36
Ďalšie
jeho
témy
»
Vyhliadkové lety v BA
čawte máte niekto skúsenosti alebo ak ste uz boli ... s vyhliadkovymi letmi v Bratislave ?
MAx 10 minut do 60ecok ???
Dakujem za pomoc
Komentuj
0
0
0
0
0
2 komenty
1
sexytellhim
23.
1.
januára
2012 11:36
konkretne helikppterou lietadlom alebo balonom
2
hetfield
23.
1.
januára
2012 14:59
nebol som ale viem ze Whisky zo Slobodnej Europy robi take lety
Napíš svoj komentár
Pridaj
koment
Horúce!
24h
3 dni
7 dní
1
Kto vám viac v živote ublížil?
2
Vy a fotografovanie?
1
Čo chlap, ktorý pošle nevyžiadaný dickpic (myslené kokot) do správy
2
3
Vy a fotografovanie?
1
Čo chlap, ktorý pošle nevyžiadaný dickpic (myslené kokot) do správy
2
Akú farbu máte najmenej radi?
3
Máte už vianočnú náladu?
4
Stop sinany robotov!
5
6
Vy a fotografovanie?
Cestovanie riešite aj tu
Pridaj
Cestovanie
V ktorých z týchto štátoch Európy ste už boli? časť II. ...
Maďarsko Malta Moldavsko Monako Nemecko Nórsko Poľsko Portugalsko Rakúsko Rumunsko Rusko San Maríno Severné Macedónsko Slovensko Slovinsko Srbsko Španielsko Švajčiarsko Švédsko Taliansko Turecko Ukrajina ...
Cestovanie
A teraz ... v ktorých štátoch Európy ste už boli? časť...
Albánsko Andorra Arménsko Azerbajdžan Belgicko Bielorusko Bosna a Hercegovina Bulharsko Cyprus Česko Čierna Hora Dánsko Estónsko Fínsko Francúzsko Grécko Gruzínsko Holandsko Chorvátsko Island Írsko Kazachstan...
Cestovanie
V ktorých hlavných mestách Európy ste už boli? časť II. (P-Z)
Paríž Podgorica Praha Reykjavík Riga Rím San Maríno Sarajevo Skopje Sofia Štokholm Tallinn Tbilisi Tirana Vaduz Valletta Varšava Vatikán Viedeň Vilnius Záhreb
Cestovanie
V ktorých hlavných mestách Európy ste už boli? časť I. (A-O)
Amsterdam Andorra la Vella Ankara Astana Atény Baku Belehrad Berlín Bern Bratislava Brusel Bukurešť Budapešť Dublin Helsinki Jerevan Kišiňov Kodaň Kyjev Lisabon Londýn Luxemburg ...
Cestovanie
Vedeli by ste odporučiť hotel na Južnom Cypre?
Ahojte, tí čo ste boli, s akým hotelom ste boli spokojní? Bol niekto vo Vrissiane alebo Constantinos ?
Cestovanie
Ľudia čo ste boli v Egypte
Ahojte, prosím vás ak ste boli malí ste nejaké tráviace ťažkosti alebo ste si všimli špinavú vodu/nápoje? Vraj majú zle čističky vody a aj v pive boli plasty. Uvažujeme 1. krát nad Egyptom ale máme obavy. A v okolí resortu (mimo) sa...
Cestovanie
Bol už niekto v Indonézii?
Prosím koľko ste dal Iža letenky a máte nejaké tipy čo určite neobísť?
Cestovanie
Indonézia letenky
Ahojte, ak je tu niekto zbehlejší viete poradiť kedy najlepšie kúpiť letenky na cestovanie v júl/august? Našla som letenky okolo 800 eur - kúpiť to alebo počkať? Bojím sa či ceny nemôžu ešte stúpnuť alebo môžu ešte klesnúť na nižšiu cenu?
Cestovanie
Exotika v júni?
Prosím vás ak niekto vie poradiť - dá sa ísť ešte niekam na dovolenku k mori mimo EÚ v júni? Mám na mysli niečo ako Zanzibar, Dominikánska, Omán, Kuba, Vietnam, Indonézia alebo hocičo podobné...
Cestovanie
Cestovateľské fórum
Ahojte, kde ste boli najsevernejšie, najvýchodnejšie, najjužnejšie a najzápadnejšie?
Cestovanie
Lyžovačka v Rumunsku
Máte s tým niekto skúsenosti? Ceny sú tam aj viac ako o polovicu nižšie ako u nás, skipasy aj ubytovanie. Navyše to vôbec nie je ďaleko a tiež majú pekné hory. Ale neviem ako je to s kvalitou služieb. Ale Slovensko je...
Cestovanie
Ako to dnes maju studenti? Rezervuju si listok dopredu aby mali zlavu?
Alebo ked si rezervuju listok dopredu tak ho maju zadarmo? Nieco take som pocul studentov sa rozpravat uz davnejsie... ako to je?
Viac
Pridaj na BIRDZ
Nový blog
Nové fórum
Nový fotoalbum
Nový obrázok
Nový status
Zadaj svoje Birdzovské meno, alebo si
regni nové
alebo
Nová registrácia
Nahlás adminom!
Ďakujeme, že pomáhaš robiť BIRDZ lepším!
Dôvod:
spam, reklama, komerčná kravina
péčko
nenávisť voči ľuďom či skupinám ľudí
potenciálny trestný čin
nelegálna aktivita (poruš. autor. práv)
iný dôvod
Doplnenie:
Pošli nahlásenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty